«Δεν αφήνω το παιδί μου να με βλέπει στην τηλεόραση…»

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή
«Δεν μπορεί να δει τη μάνα και τον πατέρα της να τους φιλάει ένας άλλος άνθρωπος ούτε να…».

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν αφήνει την κόρη της να δει τους γονείς της στην τηλεόραση.

Η Χρυσηίδα σε παρακολουθεί στην τηλεόραση;

Όχι, δεν αφήνω το παιδί μου να με βλέπει στην τηλεόραση, δεν μπορεί να δει τη μάνα και τον πατέρα της να τους φιλάει ένας άλλος άνθρωπος, ούτε να βλέπει ένα άλλο παιδί να με λέει «μαμά». Είμαι μαμά της Χρυσηίδας, κανενός άλλου.

Πότε θα την αφήσεις να σας παρακολουθήσει μέσα από την τηλεόραση, εσένα και τον μπαμπά της;

Όταν θεωρήσω ότι το παιδί είναι σε μια φάση να το δει, αλλά όχι ακόμα. Το καλοκαίρι μπορεί να συρράψουμε κάποιες σκηνές από το ίντερνετ, που είναι πιο ανώδυνες, πιο εύκολες να απορροφηθούν από την προσωπικότητά της και αφού καταλάβει ότι όλο αυτό είναι μια συνθήκη και δεν έχει αντανακλαστική σκέψη ή συναίσθημα, τότε πολύ ευχαρίστως να δει κι ένα ολόκληρο επεισόδιο. Δεν μπορεί να δει τον μπαμπά της να πυροβολεί κάποιον στο σήριαλ. Ενδεχομένως να μπορούσε να το καταλάβει καλύτερα αν αφορούσε έναν ξένο άνθρωπο, αλλά από τους δικούς της δεν ξέρω αν μπορεί το παιδάκι να αποσαφηνίσει τα δεδομένα και δεν θέλω. Δεν θέλω να διακινδυνέψω πράγματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ψυχή της.

Σε ποιον έχει μεγαλύτερη αδυναμία, σε σένα ή στον μπαμπά της;

Ο πατέρας της μετράει 51%, ενώ εγώ είμαι στο 49%.

Μαριάννα Τουμασάτου