Δανάη Μπάρκα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί λίγο πριν την πρεμιέρα της

Δανάη Μπάρκα

Όσα μοιράστηκε η Δανάη Μπάρκα στα social media.

Απούσα από το νέο πρόγραμμα του MEGA, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ήταν η Δανάη Μπάρκα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» εξαιτίας της έκτακτης επικαιρότητας με την καταστροφή στη Θεσσαλία. Μέσα από τα social media, όμως, το βράδυ της ίδιας ημέρας, η ηθοποιός και παρουσιάστρια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσα από μια σειρά ιστοριών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας. Παράλληλα, δε, γνωστοποίησε πως η πρεμιέρα για την εκπομπή «Πάμε Δανάη» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

«Λίγο η δύσκολη επικαιρότητα, λίγο ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε με το αυτί μου τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορούσαν να μας αφήσουν να σας πούμε σήμερα την πρώτη «καλημέρα». Αυτή τη βδομάδα θα είμαστε στο Mega μας, στο Mega το καλό. Τριγύρω μας πολλά πράγματα είναι σκοτεινά» εξομολογήθηκε αρχικά στο προφίλ της.

«Θα προσπαθήσουμε για άλλη μια χρονιά να πατήσουμε λίγο pause σε όλα αυτά, να χαμογελάσουμε λίγο παραπάνω, να θυμηθούμε λίγο την ξεγνοιασιά, λίγο τις πλάκες μας, λίγο τα γέλια μας, λίγο την παρέα και να περάσει η καθημερινότητα πιο εύκολα. Την Τετάρτη θα τα πούμε από εκεί που τα λέμε πάντα. Μέχρι τότε καλή δύναμη, να χαμογελάτε και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα».

«4 μέρες με 50% ακοή και με ακουστικό στο αυτί, καταλαβαίνετε ότι δεν θα ήταν πολύ ευχάριστο. Ερχόμαστε να δούμε και να πούμε πολλά» κατέληξε η Δανάη Μπάρκα για να συμπληρώσει σε επόμενη της ιστορία. «Όσοι το έχουν περάσει, θα καταλάβουν. Μικρή είχα τρελό θέμα με τα αυτιά. Είχα σπάσει τύμπανα, είχα αφαιρέσει αμυγδαλές, κρεατάκια… Τα πάντα όλα. Αντιβιώσεις, κλάματα και πόνοι».

«Ήμουν ήσυχη αλλά πριν από 9 μέρες προφανώς από έντονο ήχο, νερό, αέρα, air condition κλπ. ερεθίστηκε μετά από πολλά χρόνια. Δράμα η κατάσταση ειδικά τις πρώτες μέρες αλλά η ΩΡΛ μου, η Ευανθία μου, που με είχε από μωρό, με έσωσε όπως πάντα».