Δανάη Μπάρκα: «Η Ράνια Τζίμα η anchorwoman ή αλλιώς η Ράνια μου»

Δανάη Μπάρκα

"Από τότε μέχρι και σήμερα, 3 σεζον μετά δεν σκέφτηκα ποτέ κάτι λιγότερο" γράφει η Δανάη Μπάρκα.

Στην πλέον τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η Δανάη Μπάρκα για την αγαπημένη της φίλη, Ράνια Τζίμα στα social media τη νύχτα της Παρασκευής. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί ορισμένα λόγια καρδιάς με τους διαδικτυακούς της φίλους για την anchorwoman του Μεγάλου Καναλιού.

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να δημοσιεύσει δυο ξεχωριστά φωτογραφικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στα οποία και ποζάρει με χαμόγελο στην αγκαλιά της Ράνιας Τζίμα συνοδεύοντας τα με μια μακροσκελή ανάρτηση.

«Η Ράνια Τζίμα που θαυμάζω στα δελτία και που με εκπλήσσει κάθε μέρα με την ευγένεια την ψυχραιμία, την στιβαρότητα, τις γνώσεις, την ευελιξία, την ευφυΐα και την ετοιμότητα της. Η Ράνια μου που την θαυμάζω στη ζωή για το χιούμορ της, την δοτικότητα, το πείσμα, την ανοιχτωσιά και την γλυκύτητα της. Θυμάμαι σαν τώρα να μιλάμε πριν τρία χρόνια – στην πρώτη μας χρονιά στο MEGA και να μοιραζόμαστε σκέψεις και άγχη δίνοντας η μία στην άλλη κουράγιο. Θυμάμαι να μιλάμε αργά τη νύχτα όταν εγώ τελείωνα τα γυρίσματα κι εκείνη είχε γυρίσει απ’ το δελτίο, είχε καληνυχτίσει την κόρη της και αναλύαμε τους συλλογισμούς μας» έγραψε αρχικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη».


«Θυμάμαι να την παίρνω πρωί πρωί να την συμβουλευτώ σε δύσκολα θέματα επικαιρότητας που είχα να χειριστώ στην εκπομπή κι εκείνη απλόχερα να είναι δίπλα μου, ακόμα και να μου στέλνει μηνύματα την ώρα της εκπομπής για να με καθοδηγήσει. Η γενναιοδωρία της και το καθαρό της βλέμμα με κέρδισαν απο την πρώτη γνωριμία. Από τότε μέχρι και σήμερα, 3 σεζον μετά, δεν σκέφτηκα ποτέ κάτι λιγότερο από το ότι είμαι χαρούμενη που την γνώρισα» κατέληξε η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.