Δανάη Μπάρκα: Η μαγική φωτογραφία από το φανταστικό σπίτι της Βίκυς Σταυροπούλου

Βίκυ Σταυροπούλου

Η εντυπωσιακή εξοχική κατοικία της οικογένειας που βρίσκεται έξω από την Καλαμάτα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχουν επενδύσει σε ένα πανέμορφο κομμάτι γης που βρίσκεται λίγο έξω από την Καλαμάτα, στην αρχή της Μάνης. Εκεί, στις πλαγιές του Ταϋγέτου με θέα τον μεσσηνιακό κόλπο, η Δανάη Μπάρκα περνά τα τελευταία χρόνια τα καλοκαίρια της, κάνοντας συχνά αναρτήσεις στο Instagram, όπου αποκαλύπτει σημεία του κτήματος.

Φέτος, με την περιοδεία της παράστασης «Μαρία Πενταγιώτισσα», στην οποία πρωταγωνιστούν και οι τρεις -Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δανάη Μπάρκα- βρέθηκαν στην Καλαμάτα και βέβαια διέμειναν στο σπίτι τους. Από εκεί, λοιπόν, η Δανάη ανέβασε μια μαγική φωτογραφία!

«Καλημέρα Καλαμάτα! Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφεις «σπίτι» και αυτή η πόλη είναι σίγουρα ένα απ’ τα σπίτια μου. Το βράδυ τα λέμε στο πανέμορφο θέατρο του κάστρου», έγραψε στη λεζάντα.

«Είχαμε πάρει πριν από αρκετά χρόνια ένα κτήμα στην αρχή της μεσσηνιακής Μάνης, στον Κάμπο, και προχωρήσαμε σε μια επένδυση. Κάνουμε ένα μικρό αγροτοτουριστικό κτήμα. Μπορεί να πηγαίνει κάποιος να ενοικιάσει ένα δωμάτιο, στούντιο – στο σύνολο τους είναι 5 θα έχει την ησυχία του, το μποστάνι του απέξω, να μπορεί να κόψει την ντομάτα του να φάει, ενώ έχει και υπέροχη θέα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.