Δανάη Μπάρκα: «Δεν με φοβίζει η τηλεοπτική συνύπαρξη με τη μητέρα μου, αλλά δεν θα την ήθελα τώρα»

Δανάη Μπάρκα

«Το όραμά μου και το όνειρό μου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό», λέει η Δανάη Μπάρκα.

Στο περιοδικό ΟΚ και τη Σόνια Καζόνι έδωσε συνέντευξη η Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την πρόταση να παρουσιάσει το πρωινό μαζί με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Έχεις πει πως η πρόταση για το πρωινό του νέου Mega έγινε πρώτα στη μητέρα σου, Βίκυ Σταυροπούλου, και επειδή εκείνη δεν την αποδέχτηκε μετά έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να αναλάβει η επόμενη γενιά, καθώς έχετε πολλά κοινά στοιχεία προσωπικότητας. Δεν είχε γίνει η πρόταση να παρουσιάσετε το πρωινό μαζί;

Είχε πέσει κι αυτό σαν ιδέα. Εμείς, όμως, δεν θέλαμε, ούτε η μία ούτε η άλλη, για το καλό και των δυο μας, αλλά και της τηλεόρασης! (Γελάει.)

Έχετε βρεθεί μαζί επαγγελματικά;

Μία φορά στο θέατρο και έγινε γιατί προέκυψε ανάγκη για αντικατάσταση μιας ηθοποιού που αποχώρησε δέκα μέρες πριν από την πρεμιέρα.

Πώς είχε λειτουργήσει αυτή η συνεργασία;

Πολύ αστεία, αλλά το θέατρο είναι κάτι διαφορετικό. Κάναμε περιοδεία, εγώ ήμουν με τις κολλητές μου σε άλλο αμάξι και βρισκόμασταν στα θέατρα. Είχαμε τρομερή χημεία στη σκηνή και είχαμε περάσει πολύ ωραία.

Γιατί σε φοβίζει η τηλεοπτική συνύπαρξη;

Δεν με φοβίζει, αλλά δεν θα την ήθελα τώρα. Το όραμά μου και το όνειρό μου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Όσες φορές δώσαμε μαζί μια συνέντευξη ή όταν ήρθε καλεσμένη στην εκπομπή, είχε λειτουργήσει πολύ καλά, αλλά ούτε εγώ ούτε εκείνη θα θέλαμε τηλεοπτικά αυτή τη στιγμή να βρεθούμε.

Παρ’ όλα αυτά, ενώ πέρσι για μεγάλη μερίδα του κόσμου ήσουν η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, φέτος είσαι ξεκάθαρα η Δανάη Μπάρκα. Ο κόσμος σε έχει γνωρίσει και σε έχει αγαπήσει για αυτό που είσαι, όχι μόνο γιατί είσαι κόρη της μαμάς σου.

Είμαι περήφανη και ευγνώμων που είμαι η κόρη της Βίκυς. Κι αυτό δεν ήταν καν το πρώτο επιχείρημα για να μη δουλέψουμε μαζί. Όμως χαίρομαι που ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες και χαίρομαι που και τις δύο προσωπικότητες τις στηρίζει με πολλή αγάπη. Μακάρι το γέλιο και τη χαρά που έχει προσφέρει η μαμά μου εδώ και είκοσι χρόνια κάποια στιγμή να καταφέρω να τα προσφέρω κι εγώ.