Δανάη Μπάρκα – Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η τρυφερή φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Δανάη Μπάρκα

"Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σ' αγαπάω".

Την είδηση πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης νοσηλεύεται έπειτα από έμφραγμα επιβεβαίωσε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Παρασκευής (22/3) μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια του MEGA έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την περιπέτεια του 65χρονου ηθοποιού, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Υπέστη ένα έμφραγμα την Τετάρτη το βράδυ, τώρα όμως είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι σε μία τέτοια κατάσταση. Συνέβη εντελώς ξαφνικά που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος, οπότε αντιλήφθηκαν εντελώς τυχαία ότι κάτι δεν πάει καλά. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη του «Πάμε Δανάη».

Η παρουσιάστρια του MEGA, λόγω της ιδιαίτερα στενής σχέσης που διατηρεί η ίδια αλλά και η μητέρα της με τον ηθοποιό, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, στηρίζοντάς τον σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Δανάη Μπάρκα επισκέφθηκε ξανά τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, ανεβάζοντας μάλιστα μία φωτογραφία με το χέρι της να σφίγγει το δικό του τρυφερά.

«Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σ’ αγαπάω», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια.