Δανάη Μιχαλάκη: «Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι η Δανάη είναι έγκυος»

Δανάη Μιχαλάκη

"Ίσως ακουστώ αυστηρή αλλά νομίζω πως έχει δημιουργηθεί μαι νέα μόδα." υπογραμμίζει η Δανάη Μιχαλάκη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δανάη Μιχαλάκη στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Μέσα σε όλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τον γάμο με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την φημολογία πως διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Παντρεύτηκες σε μικρή ηλικία, σε μια εποχή κατά την οποία πολλά ζευγάρια επιλέγουν απλώς να συζήσουν ή να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης. Τι σήμαινε για σας αυτό το βήμα;

Αυτό που θέλαμε κυρίως ήταν να γιορτάσουμε την αγάπη μας με δικούς μας ανθρώπους. Γι’ αυτό επιλέξαμε τον πολιτικό γάμο και γι’ αυτό τον πραγματοποιήσαμε σε πολύ κλειστό κύκλο, με συγγενείς και ανθρώπους που αγαπάμε πολύ. Στην ουσία, θέλαμε να έρθουμε ακόμα πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να κάνουμε ένα πάρτι με όλους τους δικούς μας ανθρώπους.

Πιστεύεις πως οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, ότι είσαι έγκυος, προκύπτουν από το ότι δεν έχετε παντρευτεί πως ενδεχομένως δεν θα κυκλοφορούσαν αν ήσαστε απλώς σε σχέση;

Ίσως ακουστώ αυστηρή αλλά νομίζω πως έχει δημιουργηθεί μαι νέα μόδα. Έχει χαθεί κάπως η έννοια της δημοσιογραφίας τα τελευταία χρόνια. Έχουμε μπει στην εποχή του «τι τίτλο θα βάλω για να πάρω κλικ στο σύνδεσμο». Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι η Δανάη είναι έγκυος… Δεν θεωρώ πως η προσωπική μου ζωή είναι στο πλαίσιο της δουλειάς μου. Αν γραφτεί κάτι που με προσβάλλει, θα δώσω σημασία. Αν όμως πρόκειται για κάτι που δεν ισχύει και απλώς με πειράζει επιφανειακά, χωρίς να με νοιάζει ουσιαστικά, δεν με αγγίζει καν.

Φαντάζομαι όμως πως όταν είσαι με έναν άνθρωπο που αγαπάς και που σε αγαπά, κάπου υπάρχει η σκέψη για οικογένεια;

Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά όπως και όταν το θέλουμε εμείς και χρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε δημόσια για αυτό.