Δανάη Μιχαλάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της – «Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς»

Μιχαλάκη Παπαγεωργίου

Η γνωστή ηθοποιός έγινε μητέρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν τις τελευταίες ημέρες η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Το νεαρό ζευγάρι είδε το πρώτο τους παιδί να έρχεται στον κόσμο, αφού η ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι τις πρωινές ώρες της Τρίτης 21/11.

Η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε όλη αυτή την εβδομάδα να μην προβεί σε κάποια σχετική ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, αν και ο σύντροφός της έγραψε την επόμενη ημέρα λίγα λόγια για τα πρώτα του συναισθήματα μέσω Instagram.

Ωστόσο, σήμερα (29/11) η νεαρή ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», φαίνεται πως δεν… κρατήθηκε και έκανε την πρώτη της ανάρτηση για το χαρμόσυνο γεγονός της ζωής της. Πρόκειται για μία φωτογραφία από τον διάδρομο του μαιευτηρίου, την ώρα που το ζευγάρι έχει πάρει το εξιτήριο και αποχωρεί.

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσύ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί. Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου», έγραψε στη λεζάντα η Δανάη Μιχαλάκη.

Δανάη Μιχαλάκη

«Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου, είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οι δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!», κλείνει το συγκινητικό της μήνυμα στο Instagram η Δανάη Μιχαλάκη.