Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Γάμος με Άγριες Μέλισσες

Δανάη Μιχαλάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται και οι Άγριες Μέλισσες θα πετάξουν μέχρι τη Σύρο.

Στην τελική ευθεία για τον γάμο τους βρίσκονται η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλισσες και επίσης ηθοποιός σύντροφός της, πρόκειται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους στη Σύρο, τόπο καταγωγής της νύφης. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε η γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παντρευτεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα, στην Ντελαγκράτσια. Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για τις 7 Αυγούστου, ημέρα γενεθλίων της  Δανάης Μιχαλάκη. Στο πλευρό της θα βρεθούν αυτή την ξεχωριστή μέρα αρκετοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου και βέβαια ο κολλητός της Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, από την άλλη πλευρά, θα συνοδεύεται από τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ ρύζι θα του πετάξουν, μεταξύ άλλων, τα μέλη του συγκροτήματός του.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon, ενώ την επόμενη μέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν έως τη Σύρο για να μοιραστούν τη χαρά τους.