Δάκης: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του και το τηλεφώνημα στον Νίκο Μουρατίδη

Δάκης

Δείτε αναλυτικά όλα όσα δηλώνει ο Δάκης.

Ο Νίκος Μουρατίδης σε κείμενό του με τίτλο «Ο Δάκης μας είναι χάλια» στο προσωπικό του blog έκανε λόγο για πολύ άσχημη και «μη αναστρέψιμη» κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή. Όπως έχει γνωστοποιήσει ο ίδιος ο Δάκης τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο.

«Καλημέρα Νίκο μου, έμαθα σήμερα ότι ο Δάκης είναι πολύ χάλια….. ήταν στο νοσοκομείο με μεταστάσεις του καρκίνου στο πάγκρεας και σε άλλα όργανα! Tον έχουν στο σπίτι γιατί η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη. Είναι μόνος του, μόνο ένας ανιψιός του τον επισκέπτεται» ήταν το μήνυμα που έλαβε ο Νίκος Μουρατίδης από φίλο του για τον Δάκη.

Τo TLIFE επικοινώνησε με τον Δάκη, ο οποίος -όπως πάντα με χαμόγελο- μας διέψευσε τα όσα έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης. Όπως μας είπε, μάλιστα, του τηλεφώνησε για να διορθώσει το κείμενό του. «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα για όσα έγραψε. Μου είπε ότι έτσι τα έμαθε από κάποιον συνάδελφο. Διόρθωσε το κείμενό του».

Ο Δάκης μας εξήγησε ακριβώς τι συνέβη: «Τον περασμένο Ιούνιο που πήγαινα σε διάφορα στούντιο και συνεντεύξεις, κόλλησα ένα μικρόβιο στον πνεύμονα από τα air conditions. Νοσηλεύτηκα για 20 ημέρες, μου έδωσαν πολύ δυνατά φάρμακα. Έφυγε το μικρόβιο, ωστόσο ο οργανισμός μου ήταν βεβαρημένος και από τις χημειοθεραπείες που κάνω. Μου χτύπησε λοιπόν στο πάγκρεας, οξεία φαρμακευτική παγκρεατίτιδα που σημαίνει ότι ερεθίστηκε το πάγκρεας από τα φάρμακα. Έχασα κιλά, γιατί δε μπορούσα να φάω… Παρέλυσαν οι μυείς και οι φωνητικές χορδές. Μέχρι τώρα αναρρώνω και είμαι καλά. Φταίω κι εγώ που δεν σήκωνα τα τηλέφωνα. Έπρεπε να το διασταυρώσει (ο Νίκος Μουρατίδης)… Συνάδελφοί μου πολλοί και φίλοι έρχονται να με δουν» πρόσθεσε ο τραγουδιστής».

Πράγματι, ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρει σε νέα ανάρτηση στο προσωπικό του blog: «Τα πράγματα δεν είναι όπως μου τα είπαν, ευτυχώς Θεούλη μου. Μου εξήγησε λοιπόν πως το καλοκαίρι που ήταν καλεσμένος σε κάποιο κανάλι και πήγε, “άρπαξε” ένα τρομερό μικρόβιο από το air condition. Τον επηρέασε στο αναπνευστικό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει και να μην μπορεί να φάει. Μπήκε στο νοσοκομείο – επειδή συγχρόνως κάνει και χημειοθεραπείες – και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει πειραχτεί το πάγκρεας. Διέγνωσαν οξεία φαρμακευτική παγκρεατίτιδα. Όλο αυτό φυσικά είχε και διάφορες παρενέργειες. Το γεγονός ότι δεν μπορούσε για ένα διάστημα να μιλήσει τον ανάγκασε να μην σηκώνει το τηλέφωνο του, οπότε άρχισαν να βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα. Για να μην πολυλογούμε, μιλήσαμε αρκετή ώρα, είναι στο σπίτι  και αναρρώνει…».