Δ. Ματσούκα: “Χώρισα γιατί μας τελείωσε ο έρωτας!”

Μιλώντας για τον έρωτα και τις σχέσεις, η ηθοποιός αποκάλυψε πως το πιο σημαντικό συναίσθημα είναι η αγάπη, ενώ “δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου από αυτή του μεγάλου και αμοιβαίου έρωτα”. Ταυτόχρονα, όσον αφορά τη συνταγή επιτυχίας μιας σχέσης, η ίδια είπε πως είναι το “να μπορεί να διατηρηθεί όσο περισσότερο γίνεται ο ερωτισμός”.

Για τους χωρισμούς της και το αν έχει φθάσει ποτέ πολύ κοντά στο γάμο, η ίδια ανέφερε το εξής: “Μου έχει συμβεί. Λιμοί και καταποντισμοί, ωστόσο, μας έκαναν να το αναβάλουμε. Κι ευτυχώς δηλαδή, δεδομένου ότι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο χωρίσαμε γιατί μας τελείωσε ο έρωτας… Έμεινε, όμως, μια μεγάλη αγάπη”.
 
Ακόμη, η Δήμητρα Ματσούκα εξομολογήθηκε πως θα μπορούσε τελικά, να ντυθεί νύφη μόνο “αν βρεθεί αυτός που θα μπορούσε να ενωθεί μαζί του δια βίου”, ενώ, βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί. Προς το παρόν πάντως είναι μόνη και θεωρεί πως δεν είναι έτοιμη να κάνει ακόμη οικογένεια. “Αν έκανα οικογένεια, δεν θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα στη δουλειά μου. Να πάω ας πούμε 4 μήνες στη Θεσσαλονίκη, όπως τώρα που θα παίξω στο ΚΘΒΕ”, υπογράμμισε.
 
Όσο για σειρά που πρωταγωνιστεί, τις «Κούκλες», είπε: “Είχα να κάνω γύρισμα δυο χρόνια. Ανήκω σ' αυτούς που τους αρέσει η διαδικασία του γυρίσματος, μου λείπει όταν δεν μου συμβαίνει. Είπα “ναι” γιατί μου δόθηκε ένα ωραίο σενάριο, με ωραίους χαρακτήρες, διαλόγους, πλοκή, μια ηρωίδα με εξαιρετικό ενδιαφέρον, ένα σκηνοθέτει που έδειχνε ότι το έχει αγαπήσει πολύ και ένα κανάλι που θεωρώ πως είναι το καλύτερο της ιδιωτικής τηλεόρασης”.
 

Πηγή: TLIFE