«Με χτύπησε το τζετ σκι στα πλευρά! Είχα πολλαπλά κατάγματα και τραυμάτισε τον πνεύμονά μου»

Αναστασία Περράκη

«Στην ουσία «παγιδεύτηκε» κάποιος αέρας ανάμεσα στον θώρακα και στα πλευρά και αυτό είναι λίγο σοβαρό».

Σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα η πρώην Playmate. Ο λόγος για το τοπ μόντελ, Αναστασία Περράκη, η οποία στο πλαίσιο ενός διαφημιστικού για σκάφος τράκαρε με το τζετ σκι και κινδύνεψε η ζωή της. Η ξανθιά καλλονή εξομολογήθηκε στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

[dfp_ads id=236982]

Είχες ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με το τζετ σκι. Τι ακριβώς συνέβη;

Ήμασταν σε μια φωτογράφηση, η οποία συμπεριλάμβανε και βίντεο. Σε μία λήψη έπρεπε να είμαστε πάνω σε τζετ σκι, τρακάραμε, έπεσα στη θάλασσα και το τζετ σκι του συναδέλφου μου με βρήκε στα πλευρά.

Τι θυμάσαι ακριβώς από εκείνη τη στιγμή;

Κόπηκε η ανάσα μου εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούσα να ανασάνω. Με έβγαλαν έξω και με ξάπλωσαν σε έναν καναπέ. Πίστεψα ότι δεν ήταν τίποτα, ότι ήταν ένας πόνος παροδικός που θα πέρναγε. Όσο όμως η ώρα περνούσε, ο πόνος γινόταν χειρότερος, οπότε πήγα στο νοσοκομείο.

Τι σου είπαν οι γιατροί;

Μου είπαν ότι έχω πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, που γι’ αυτό δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να περάσει, περνάει με τον χρόνο. Εκείνο που τους ανησύχησε ήταν ότι χτυπώντας το τζετ σκι πάνω στα πλευρά μου τραυμάτισε τον πνεύμονά μου. Στην ουσία «παγιδεύτηκε» κάποιος αέρας ανάμεσα στον θώρακα και στα πλευρά και αυτό είναι λίγο σοβαρό. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να παρακολουθηθεί για κάποιες ημέρες. Για αυτό και έμεινα λίγες ημέρες μέσα…

Όπως μου λες θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν πιο άσχημα…

Θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα. Όσοι είδαν το βίντεο που τραβήχτηκε εκείνη την ώρα μού είπαν ότι είχα… άγιο.

Ύστερα από αυτή την περιπέτεια έχεις αναθεωρήσει κάποια πράγματα για τη ζωή;

Εγώ ήμουν πάντα πολύ τολμηρή. Σίγουρα θα είμαι πλέον πιο προσεκτική σε πράγματα που δεν γνωρίζω ή δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να κάνω, θα είμαι πιο επιφυλακτική γιατί πάντα το μυαλό μου σκέφτεται από τη θετική πλευρά τα πράγματα.

Η κορούλα σου τι σου είπε;

Στενοχωρήθηκε πολύ γιατί ήμουν δύο ημέρες στο νοσοκομείο, οπότε δεν μπορούσε να με δει. Ξέρεις τα παιδιά τα ξεπερνούν από τη στιγμή που είσαι δίπλα τους και όλα είναι καλά.