Χρύσπα: «Τι σημαίνει άνδρας ή γυναίκα; Δεν διαχωρίζω τα ερωτικά γούστα»

Χρύσπα

«Ο καθένας στην προσωπική του ζωή κάνει τις επιλογές του», λέει η Χρύσπα.

Η Χρύσπα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε για το αν έχει έρθει σε δύσκολη θέση πάνω στην πίστα, αλλά και για το φλερτ.

Σίγουρα όμως έχεις έρθει κάποια στιγμή σε δύσκολη θέση από φλερτ πάνω στην πίστα.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες άβολες στιγμές έχουν υπάρξει και υπάρχουν όταν είναι περασμένη η ώρα και κάποιος θαμώνας έχει πιει λίγο παραπάνω. Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια που είμαι στο τραγούδι άντε να έχω έρθει 2-3 φορές σε άβολη κατάσταση πάνω στην πίστα και να αναγκάστηκα με τον τρόπο μου να τους βάλω στη θέση τους.

Αυτά τα 20 χρόνια δεν σου έχει τύχει να σου την πέσει άτσαλα άνδρας την ώρα της δουλειάς;

Μπορεί να έχει συμβεί, αλλά δεν το πήρα χαμπάρι γιατί δεν με αφορά. Ίσως είναι θέμα άμυνας αλλά όταν είμαι πάνω στην πίστα δεν με αφορούν αυτά. Έχω τον τρόπο μου να τα ξεκόβω.

Ίσως κάτι πιο ακραίο; Να στην πέσει γυναίκα την ώρα που τραγουδάς σου έχει συμβεί;

Δεν είναι ακραίο αυτό. Τι σημαίνει άνδρας ή γυναίκα; Δεν διαχωρίζω τα ερωτικά γούστα. Ο καθένας στην προσωπική του ζωή κάνει τις επιλογές του. Όπως θα αντιδρούσα σε έναν άντρα, αντιδρώ και σε μια γυναίκα. Κι αυτό έκανα όταν συνέβη. Έκανα ξεκάθαρο ότι δεν με αφορά, δεν το θέλω. Αυτόν όμως το διαχωρισμό στις μέρες μας τον θεωρώ πασέ, παλιομοδίτικο και πολύ αστείο.