Χρύσα Παπά: «Είναι σπουδαίο να «μετακινείται» λίγο ο εγκέφαλος από στεγανά»

Χαρά Παπά

Η Χρύσα Παπά γράφει για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Σε ένα μοίρασμα συναισθημάτων προχώρησε η Χρύσα Παπά, τη νύχτα του Σαββάτου, μέσα από τα social media προς τους διαδικτυακούς της φίλους. Αφορμή για αυτό στάθηκε το πρόσφατο ταξίδι που έκανε η εντυπωσιακή ηθοποιός στον Πόντο και θέλησε να εκφράσει τις βαθιές της σκέψεις για αυτό λίγο πριν εκπνεύσει η χρονιά.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χρύσα Παπά δημοσίευσε ένα όμορφο άλμπουμ με φωτογραφικά στιγμιότυπα και έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να το συνοδεύσει. «Πόντος, Τουρκία – Αύγουστος 2023. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ένα ταξίδι που ονειρευόμουν χρόνια…που φέτος το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε. Ένα ταξίδι στις ρίζες μου, για την ακρίβεια στις ρίζες του πατέρα μου και των παππούδων μου. Από τις πιο συγκλονιστικές και υπέροχες εμπειρίες που έχω ζήσει. Το μυαλό μου ταξιδεύει εκεί κάθε μέρα έκτοτε».

«Είναι γιατί υπήρξε – και υπάρχει ακόμα – κάτι ελληνικό. Γιατί είναι η ιστορία μου και η ιστορία μας. Γιατί είναι σπουδαίο να ταξιδεύεις και να «μετακινείται» λίγο ο εγκέφαλος από στεγανά. Γιατί γνώρισα ανθρώπους που έγιναν φίλοι καρδιάς. Γιατί είναι μεγαλειώδες να πραγματοποιείς τα όνειρα σου…;;;;;».


«Για όποιο λόγο και για όλους μαζί είμαι ευγνώμων και χαρούμενη κάθε μέρα γι’ αυτό το βίωμα. Κωνσταντινούπολη, Ατάπαζαρ, Αμάσεια, Σαμψούντα, Κοτύωρα, Τραπεζούντα, Παναγία Σουμελά, Αργυρούπολη, Σινώπη, Κασταμονή, Σαφράμπολη» καταλήγει η Χρύσα Παπά στο κείμενο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το βράδυ του Σαββάτου.

Πηγή εικόνας: NDP Photo