Χρύσα Φώσκολου: Η αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 και η «προίκα» από τον Γιώργο Παπαδάκη

Χρύσα Φώσκολου

"Δεν θα άλλαζα αυτή τη συνεργασία" ομολογεί η Χρύσα Φώσκολου.

Η Χρύσα Φώσκολου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα με αφορμή την καθημερινή της εκπομπή στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η νεαρή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη στο πρόσφατο παρελθόν και την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1.

Έπειτα από 10 χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, ήταν εύκολη η απόφαση σου να φύγεις;

Στον ΑΝΤ1 ήμουν από παιδί, μεγάλωσα εκεί ουσιαστικά. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αλλάξω τηλεοπτική στέγη, όμως, αισθάνθηκα έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα και νιώθω ευγνώμων που η τύχη με έφερε να συνεργαστώ με τους ανθρώπους του OPEN. Με στήριξαν και πίστεψαν σε μένα περισσότερο από όσο πίστεψα εγώ στον εαυτό μου.

Σε γνωρίσαμε από τη συνεργασία σου με τον Γιώργο Παπαδάκη. Τι κρατάς από αυτό;

Δεν θα πω τα τετριμμένα, απλώς οι ανάγκες της εκπομπής τα προηγούμενα χρόνια με έμαθαν να δίνω το 120% των δυνατοτήτων μου στη δουλειά για το τι ενημέρωση πρέπει να κάνεις το πρωί που μπαίνεις στο σπίτι του άλλου και αυτό πήρα ως προίκα και το υπηρετώ τώρα. Έμαθα πολλά δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και δεν θα άλλαζα αυτή τη συνεργασία. Ωστόσο, ελάχιστοι είναι εκείνοι που πέρασαν από το Καλημέρα Ελλάδα και δεν κατάφεραν να πετύχουν. Ίσως δεν είχαν στόχο τη δημοσιογραφία αλλά τη δημοσιότητα.

Έχεις διατηρήσει επαφές με τους παλιούς σου συνεργάτες; 

Έχω κρατήσει φιλίες, θα έλεγα, με τους περισσότερους από τους συναδέλφους που δουλεύαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια.