Χρήστος Πλαϊνης: «Αυτό που συμβαίνει με τις Άγριες Μέλισσες είναι πρωτόγνωρο»

Άγριες Μέλισσες

«Από την αρχή ήξερα ότι οι Άγριες Μέλισσες θα ήταν μια πάρα πολύ καλή δουλειά», λέει ο Χρήστος Πλαϊνης.

Ο Χρήστος Πλαϊνης, ο τηλεοπτικός Τόλιας από τις Άγριες Μέλισσες, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το χαρακτήρα που υποδύεται, αλλά και για τη μεγάλη επιτυχία που κάνει η σειρά.

Τι έχεις αγαπήσει εσύ σε αυτόν τον χαρακτήρα;

Αυτό που έχω αγαπήσει στον Τόλια είναι ότι έχουν καταφέρει οι σεναριογράφοι να παρουσιάσουν έναν άνθρωπο πολύ αληθινό, πολύ πραγματικό και πολύ σύγχρονο από την άλλη. Εξωτερίκευσαν όλες τις πλευρές του χαρακτήρα. Δεν είμαστε ένα πράγμα, μόνο σωστοί ή μόνο λάθος. Η πολυπλοκότητα του ήρωα είναι το βασικό στοιχείο που με έκανε να αγαπήσω το ρόλο του Τόλια, γιατί μπορώ μέσα από τη δουλειά μου να αναδείξω τις τόσο έντονες πλευρές αυτού του ανθρώπου.

Φανταζόσουν ότι οι Άγριες Μέλισσες θα έκαναν αυτή την τεράστια επιτυχία;

Από την αρχή ήξερα ότι θα ήταν μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Το ότι έχει καταφέρει να γίνει συνήθεια και αγάπη είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Δεν το περίμενα σε τόσο μεγάλο βαθμό. Έχουν υπάρξει πολλές σειρές οι οποίες έχουν κατακτήσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έχουν καταγραφεί στη συνείδηση του κόσμου. Νομίζω όμως ότι αυτό που συμβαίνει με τις Άγριες Μέλισσες είναι πρωτόγνωρο.

Πώς νιώθεις που επιστρέψατε ξανά στα γυρίσματα;

Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά που ξεκινάμε τα γυρίσματα.