Χρήστος Γλωσσίδης: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο MasterChef ήταν…»

Χρήστος Γλωσσίδης

"Φυσικά και είμαι ελάχιστα απογοητευμένος από το αποτέλεσμα..."

Έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά παρά τρίχα δεν κατάφερε να γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef. Ο 24χρονος Χρήστος Γλωσσίδης, αν και σπούδασε σε σχολή μαγειρικής, θεωρήθηκε από τους πιο χαρισματικούς μάγειρες του show, γι’ αυτό και δίκαια έφτασε στους φιναλίστ και τερμάτισε δεύτερος. Ο ίδιος εξομολογείται στο Down Town και τους Τάσο Μπιμπισίδη και Νάνσυ Φαφούτη…

Χρήστο, νιώθεις απογοητευμένος που έφτασες τόσο κοντά στο έπαθλο;

[dfp_ads id=236982]

Φυσικά και είμαι ελάχιστα απογοητευμένος, όμως ο Τιμολέων είναι ένας πολύ καλός μάγειρας και μπράβο του που κέρδισε. Σίγουρα ήθελα να κερδίσω, αλλά δεν πειράζει. Η ζωή συνεχίζεται. Θεωρώ ότι άξιζα που έφτασα μέχρι εδώ όσο και ο Τιμολέων.

Πες μου την πιο όμορφη και την πιο δύσκολη στιγμή σου στο MasterChef.

Νομίζω ότι η πιο ωραία στιγμή ήταν όταν αρχίσαμε να δενόμαστε και να προχωράμε ως παρέα. Η πιο δύσκολη ήταν όταν ήμουν προτεινόμενος για αποχώρηση μαζί με τον Χάμπο και όταν έφυγε ο Σάββας. Ήταν πολύ δύσκολο όταν έφευγε κάποιος από εμάς.

Έμπλεξες σε τσακωμούς;

Τι εννοείς; Μες στο παιχνίδι τσακωνόμουν συνέχεια, γιατί είμαι ένας έντονος χαρακτήρας. Αγαπάω έντονα, τσακώνομαι έντονα, κάνω τα πάντα έντονα. Αυτή είναι η φάση.