Χρήστος Φερεντίνος: «Όταν η προσωπική μου ζωή δεν ήταν αυτή που ήθελα, η δουλειά λειτουργούσε ως καταφύγιο»

Χρήστος Φερεντίνος

"Για εμένα η επιτυχία στη δουλειά σημαίνει έναν ωραίο τρόπο ζωής" υπογραμμίζει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο Χρήστος Φερεντίνος έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου με αφορμή την διπλή τηλεοπτική του παρουσία στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την επιτυχία στην μακρόχρονη του διαδρομή αλλά και το καταφύγιο της δουλειάς στις δύσκολες του στιγμές.

Η επιτυχία τι ρόλο έπαιξε στη ζωή σας;

Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, νιώθω πλήρης. Έτυχε στη ζωή μου να κάνω αυτό που αγαπάω. Η αγωνία πολλών νέων παιδιών είναι πως θα τη βγάλουν, πως θα κάνουν κάτι που τους αρέσει και να βγάλουν λεφτά. Κι εγώ το πέρασα όταν ξεκινούσα, δεν υπήρχε οικονομική άνεση.

Πως ήταν ο Χρήστος του τότε;

Θυμάμαι ότι, όταν σπούδαζα Νομική, αναρωτιόμουν: «Τι θα κάνω τώρα; Θα διαβάζω νόμους και θα τρέχω ως δικηγόρος;». Με έπιανε το στομάχι μου στη σκέψη. Δεν μου ταίριαζε. Όταν βρήκα αυτό που με έκανε να «ανθίζω» και να αφιερώνω χρόνο, βρήκα τον μαγικό κόσμο της δημιουργίας. Μια δημιουργία είναι για εμένα η παρουσίαση, γι’ αυτό δεν έκανα ποτέ τίποτα διεκπεραιωτικά. Για εμένα η επιτυχία στη δουλειά σημαίνει έναν ωραίο τρόπο ζωής. Ακόμη και όταν η προσωπική μου ζωή δεν ήταν αυτή που ήθελα, πάντα υπάρχει η δουλειά και λειτουργεί ως καταφύγιο.