Χρήστος Φερεντίνος για Σοφία Παυλίδου: «Στην περίπτωσή της φοβήθηκαν να την στηρίξουν»

Χρήστος Φερεντίνος

Όσα σχολίασε ο Χρήστος Φερεντίνος για τα όσα είχε καταγγείλει παλιότερα η Σοφία Παυλίδου με αφορμή όλες τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις.

Η Τζένη Μπότση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram κοινοποίησε την παρενόχληση που δέχθηκαν η ίδια, η Αγγελική Λάμπρη κι η Λουκία Μιχαλά από τον Κώστα Σπυρόπουλο και αρκετά πρόσωπα του θεάματος πλημμύρισαν την ανάρτηση με σχόλια συμπαράστασης. Ανάμεσά τους ήταν κι ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος έκανε νύξη και στην περιπέτεια που είχε περάσει η πρώην σύζυγός του Σοφία Παυλίδου, όταν πριν από κάποια χρόνια είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από τον Μάνο Παπαγιάννη.

Ο παρουσιαστής ανέφερε στο σχόλιό του: «Σε όσους και όσες λένε για τις καταγγελίες των θυμάτων από οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση “μα γιατί τώρα και όχι τότε;”, θυμίζω την περίπτωση της Σοφίας Παυλίδου που κατήγγειλε την ίδια στιγμή που δέχτηκε στον εργασιακό της χώρο από συνάδελφό της. Υπήρχε ιατρική γνωμάτευση, υπήρχαν μάρτυρες, υπήρχαν όλα και όμως οι περισσότεροι φοβήθηκαν ή απέφυγαν να στηρίξουν τη Σοφία.»

Ξεκάθαρα ο Χρήστος Φερεντίνος στηρίζει αυτήν την προσπάθεια.