Χρήστος Φερεντίνος: «Αν δω το Deal με άλλον παρουσιαστή, θα είναι μια μαχαιριά για μένα»

Χρήστος Φερεντίνος

"Eίναι σαν να χωρίζεις με μια σχέση σου για την οποία έχεις πολύ ωραία συναισθήματα και τη βλέπεις να προχωράει" τόνισε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο Χρήστος Φερεντίνος έδωσε συνέντευξη στο Oneman και στον Κωνσταντίνο Αμπατζή. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο Deal με το οποίο κατέγραψε μεγάλη επιτυχία για αρκετά χρόνια στον Alpha, αλλά και τη μετακόμισή του στον ΣΚΑΙ όπου παρουσιάζει πλέον τον Μονομάχο.

«Μιας και με ρωτάς αν θα δω το Deal με άλλο παρουσιαστή θα σου πω ότι θα είναι μια μαχαιριά για μένα. Εντάξει πλάκα κάνω φυσικά, με χιούμορ το λέω αλλά το αγαπάω πάρα πολύ, είναι σαν να χωρίζεις με μια σχέση σου για την οποία έχεις πολύ ωραία συναισθήματα και τη βλέπεις να προχωράει. Στη μορφή που βλέπαμε το Deal στην Ελλάδα άλλωστε, το είχαμε φτιάξει εμείς, όταν ήρθε στην Ελλάδα δεν ήταν έτσι, με τα τραγούδια και όλα αυτά. Ήταν ένα δικό μας κομμάτι, το αγγλικό Deal είναι τελείως άδειο για παράδειγμα» ανέφερε ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Μετά από 7 χρόνια Deal στον ALPHA και 10 χρόνια γενικότερα, είναι περίεργη η αλλαγή. Είμαι όμως τόσο χαρούμενος και με το παιχνίδι του Μονομάχου και με τον τρόπο που με έχουν δεχτεί, που αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μια πολύ ωραία φάση. Το είχα ξεκινήσει πριν χρόνια και τώρα το κάνουμε σε μια νέα έκδοση που έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον» συμπλήρωσε ο Χρήστος Φερεντίνος.