Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το συγκινητικό αντίο στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Το μήνυμα που έγραψε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετά το φινάλε του σίριαλ.

Αυλαία και μάλιστα με υψηλή τηλεθέαση έριξαν, το βράδυ της Παρασκευής, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στο Μεγάλο Κανάλι όπου και προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε να εκφράσει το δικό του αντίο στον ήρωα που αγάπησαν πολύ οι τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους γλυκές σκέψεις για τον Λυκούργο που υποδύθηκε στην επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA, «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα».

«Γεια σου Λυκούργο!!! Ξαναβρεθήκαμε μετά από τόσα χρόνια και απολαύσαμε πάλι μια ωραία χρονιά! Εις το επανιδείν!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν θα ακολουθήσει την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» και την θέση του θα πάρει ως Λυκούργος ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.


Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, τέλος, θα περιοδεύσει αυτό το καλοκαίρι με τον επιτυχημένο μονόλογο «Αυτός και το παντελόνι του» σε σκηνοθεσία του Μάνου Καρατζογιάννη.