Χρίστος Αντωνιάδης: «Τελείως διαφορετικό κεφάλαιο, αχαρτογράφητα νερά για μένα»

Χρίστος Αντωνιάδης

"Είναι ένα κεφάλαιο το οποίο δεν περίμενα ότι θα ανοίξει τελικά" παραδέχεται ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός λαϊκός ερμηνευτής αναφέρθηκε στον ρόλο του πατέρα και την ενδυνάμωση της σχέσης με την αγαπημένη του σύζυγο.

Πώς είναι ο ρόλος του μπαμπά;

Είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο, αχαρτογράφητα νερά για μένα. Είναι ένα κεφάλαιο το οποίο δεν περίμενα ότι θα ανοίξει τελικά. Εδώ και λίγα χρόνια σκεφτόμουν ότι δεν θα συμβεί, αλλά τελικά συνέβη και επειδή μου αρέσει να λέω αλήθεια, έχει ώρες που είναι καταπληκτικό και άλλες που είναι απίστευτα βασανιστικό.

Πέσατε και στα βαθιά γιατί είναι δυο τα μωρά…

Έχω δυο γιους και ο ένας είναι ο ήσυχος. Έτσι και είχαμε κάνει μόνο αυτόν, θα λέγαμε με τη γυναίκα μου δεν κάναμε άλλα 4-5. Εύκολο είναι τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο. Ο άλλος όμως κάνει για δέκα (γέλια).

Ο ερχομός των παιδιών σας έφερε ακόμη πιο κοντά με τη σύζυγό σας;

Δεν είναι εύκολο και περνάει αρκετά πιεστικά και η σύζυγος, αλλά και εγώ. Ακόμη δεν έχουμε βρει χρόνο για εμάς τους δυο. Το 98% του χρόνου της είναι αφιερωμένο στα παιδιά. Όταν αυτό θα γίνει πιο ελαστικό, θα πρέπει να μου ξανακάνεις την ερώτηση (γέλια). Η δουλειά για όσους ξέρουν από δίδυμα δεν είναι διπλή, αλλά σαν να είναι στο τετράγωνο.