Χρίστος Αντωνιάδης: «Ενέδωσε για να ανελιχθεί επαγγελματικά και δεν έπαθε τίποτα, λέγαμε»

Χρίστος Αντωνίαδης

"Δεν σκεφτόμασταν ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό" παραδέχεται ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην διαχείριση της μεγάλης του επιτυχίας και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που συνάντησε στην μακρόχρονη πορεία του.

Υπήρξαν στιγμές που από την πολύ επιτυχία τα μυαλά σας πήραν αέρα;

Εντάξει συμβαίνουν αυτά, αλλά το σημαντικό είναι να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που πολύ γρήγορα θα σου δώσουν δυο συμβουλές, μια σφαλιάρα για να συνέλθεις. Όταν όλοι σε θέλουν και είσαι σε μια τρυφερή ηλικία όπου όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα, λογικό είναι να πάθεις μια έπαρση.

Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές;

Ναι. Τότε δεν σκεφτόμασταν ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό, λέγαμε «α και αυτός ενέδωσε για να ανελιχθεί επαγγελματικά και δεν έπαθε τίποτα». Κανείς δεν σου λέει ξεκάθαρα έλα να σε πιάσω και να σε βάλω. Σκέφτεσαι ότι μπαίνεις σε ένα παρεάκι, κάτι θα δώσεις, κάτι θα πάρεις. Εμένα δεν το άντεχε ο οργανισμός μου, γι’ αυτό και δεν μπήκα σε κανένα παρεάκι. Άλλοι το ανεχόντουσαν, σε άλλους τους άρεσε. Μερικοί έχουν τα κότσια να το ανέχονται και να προχωράνε. Εγώ δεν μπορούσα ούτε τότε, ούτε τώρα.

Αδιαφορώντας για το τίμημα…

Αδιαφορείς, αλλά δεν παύει λίγο κάποια στιγμή να λες «γαμώτο», αλλά οκ.