Χριστίνα Μηλιού για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Πέρασα την οντισιόν, αλλά είπαμε με τους γονείς μου να μην πάω»

Χριστίνα Μηλιού

«Δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ», λέει η Χριστίνα Μηλιού.

Η Χριστίνα Μηλιού παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στο σίριαλ του Star «Στα σύνορα», αλλά και γιατί δεν πήρε μέρος στη «Μελωδία της Ευτυχίας» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Είχες ποτέ κάποιον επίµονο θαυµαστή;

Ναι. Κάποιον που δεν είδα και δεν γνώρισα ποτέ. Είχε βρει το κινητό µου και µέχρι σήµερα µου στέλνει κάθε χρόνο ευχές και λουλούδια στα µαγαζιά όπου εργάζοµαι.

Υπάρχει κάποια τραγουδίστρια που έχεις πρότυπο;

Ναι, η Χάρις Αλεξίου και η Αννα Βίσση.

Μαθαίνουµε ότι είσαι και στο στούντιο για νέο τραγούδι.

Είµαι στο στούντιο γενικά αυτή την περίοδο και γράφω τραγούδια. Κυρίως προετοιµάζοµαι για το επόµενο single, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records. Γενικά, ηχογραφώ κοµµάτια προκειµένου του χρόνου, πρώτα ο Θεός, να κυκλοφορήσω το πρώτο µου άλµπουµ.

Παράλληλα, σε βλέπουµε να παίζεις και ως ηθοποιός στο σίριαλ «Στα σύνορα», που προβάλλεται κάθε Κυριακή στο Star. Πώς προέκυψε;

Ο σκηνοθέτης του σίριαλ, Βασίλης Θωµόπουλος, είναι οικογενειακός µας φίλος και µου πρότεινε να πάω στην οντισιόν. Τους άρεσε και στο κανάλι και µε πήραν. Υποδύοµαι την Ιφιγένεια, ένα νέο κορίτσι που έχει χάσει τη µητέρα του, ζει µε τον µπαµπά της και τον αδελφό της, µαγειρεύει χάλια (το αστείο της υπόθεσης) και είναι άτυχη στον έρωτα.

Ισχύει ότι είχες περάσει οντισιόν για τη «Μελωδία της ευτυχίας» µε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, σε πήραν, αλλά τελικά δεν πήγες;

Ισχύει. Ηµουν τότε 10 χρόνων και ήµουν πολύ ντροπαλή. Μόλις µου είπαν ότι πέρασα την οντισιόν, µε έπιασε κρίση άγχους και τελικά αποφασίσαµε µαζί µε τους γονείς µου να µην πάω, γιατί δεν θα µπορούσα να το διαχειριστώ.

Πηγή εικόνας: NDP