Χριστίνα Κουλουμπή: «Με αγαπούσαν ή με αντιπαθούσαν προκαταβολικά εξαιτίας της οικογένειάς μου»

Χριστίνα Κουλουμπή

"Το σίγουρο είναι ότι νιώθω ότι οι γονείς μας κληροδότησαν σε εμένα και τον αδερφό μου γνωρίσματα πολύτιμα" δήλωσε η Χριστίνα Κουλουμπή.

Στο περιοδικό Λοιπόν και στη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Κουλουμπή, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το πως είναι να έχει μητέρα την καταξιωμένη ηθοποιό, Κάρμεν Ρουγγέρη κι αν έχει λάβει περίεργες συμπεριφορές στον επαγγελματικό της χώρο λόγω αυτού.

Κάρμεν Ρουγγέρη, ένα όνομα, μια ιστορία στις παιδικές παραστάσεις και όχι μόνο. Προδιαγεγραμμένο ότι θα ακολουθούσατε την επαγγελματική πορεία της μητέρας σας;

Τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Έτυχε να είμαι κοντά στο όραμα της Κάρμεν Ρουγγέρη για το θέατρο για παιδιά από τη γέννησή του ακόμα, να μου ταιριάζει, να μαθαίνω στο πλάι της και να ανακαλύπτω το δικό μου όνειρο γιγαντωμένο. Μια πορεία που έχει πολλά μονοπάτια και ενδιαφέροντες ορίζοντες.

Το ότι είστε κόρη της κυρίας Ρουγγέρη, σας έχει ανοίξει επαγγελματικές πόρτες ή σας έχει δυσκολέψει;

Από μικρή έφερα τη μοναδικότητά μου. Εννοείται ότι συναντούσα ανθρώπους που με αγαπούσαν ή με αντιπαθούσαν προκαταβολικά, χωρίς να με γνωρίζουν, εξαιτίας της οικογένειάς μου. Το σίγουρο είναι ότι νιώθω ότι οι γονείς μας κληροδότησαν σε εμένα και τον αδερφό μου γνωρίσματα πολύτιμα. Η αίσθηση της δικαιοσύνης, της εργατικότητας και της συνεργασίας, είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες για εμένα!