Χριστίνα Κολέτσα: «Με είχε πάρει από πίσω μέχρι το κατώφλι της πόρτας μου»

Χριστίνα Κολέτσα

"Του είπα με έντονο ύφος ότι θα καλέσω την αστυνομία" περιγράφει η Χριστινα Κολέτσα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Κολέτσα στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο με αφορμή τις εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Μέσα σε όλα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε για το φλερτ δια ζώσης, το φλερτ μέσω social media και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού.

Σε φλερτάρουν μέσα από τα social media;

Στα social media με φλερτάρουν, πολλές φορές και απροκάλυπτα και μερικές φορές και χυδαία! Μερικές φορές και γλυκά, αλλά συνήθως δεν απαντώ. Από κοντά, όμως, δεν με φλερτάρουν. Όχι.

Γιατί πιστεύεις ότι δεν σε φλερτάρουν οι άνδρες από κοντά;

Τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί το άμεσο φλερτ. Όλοι, μας βλέπουν μέσα από τις οθόνες των κινητών τους οπότε δεν μπαίνουν καθόλου στη διαδικασία να φλερτάρουν από κοντά. Είναι ίσως πιο εύκολο κάποιος να γράψει ένα σχόλιο μέσα από το κινητό του παρά να φλερτάρει άμεσα μια γυναίκα από κοντά φοβισμένος ότι θα φάει τα μούτρα του. Δεν ασχολούμαι πολύ με τα σχόλια πάντως του διαδικτύου. Δεν ανοίγω τα χυδαία μηνύματα και πολλές φορές τα μπλοκάρω.

Θυμάσαι κάποιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού που σ’ έχει σημαδέψει;

Μια φορά ένας άντρας με παρακολουθούσε. Με είχε πάρει από πίσω και με παρακολουθούσε μέχρι που φτάσαμε στην πόρτα του σπιτιού μου. Έφτασε μέχρι το κατώφλι της πόρτας μου. Όταν το αντιλήφθηκα η αλήθεια είναι ότι πάγωσα. Του είπα με έντονο ύφος ότι θα καλέσω την αστυνομία. Ευτυχώς φοβήθηκε και εξαφανίστηκε. Πήγα στο τμήμα και ενημέρωσα για το περιστατικό. Κάτι άλλο ακραίο δεν μου έχει συμβεί.