Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Οι Άγριες Μέλισσες και ο Σιωπηλός Δρόμος δεν έχουν καμία σχέση»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

«Ο Σιωπηλός Δρόμος είναι  καλύτερος από κάποιες σειρές του Netflix», λέει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Είναι ο δικός της  Σιωπηλός Δρόμος προς την επιτυχία αφού η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μετρά στο ενεργητικό σημαντικές συνεργασίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και της τηλεόρασης. Μετά την εκπληκτική της ερμηνείας στον ρόλο της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες, η ταλαντούχα ηθοποιός επιστρέφει στους δέκτες μας μέσα από τον Σιωπηλό Δρόμο του Mega ως συνοδός του μοιραίου σχολικού που εξαφανίζεται. Πρόκειται για τη νέα δραματική σειρά του ΜEGA που κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ο βραβευμένος Βαρδής Μαρινάκης που βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας, είναι άλλωστε μετρ των ταινιών μικρού ενώ δύο δυνατές πένες του Πέτρου Καλκόβαλη και της Μελίνας Τσαμπάνη, του συγγραφικού διδύμου από τις Άγριες Μέλισσες ανεβάζουν την αγωνία στα ύψη.

«Νιώθω τυχερή  γιατί  είναι μια δουλειά που έχω πιστέψει πάρα πολύ. Δεν με αφορά να βγαίνω εγώ μόνο καλή αλλά να βγει καλά η δουλειά. Πιστεύω  δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση αυτό. Δεν υπήρχαν και χρήματα για να γίνουν τέτοιες δουλειές βέβαια…» δηλώνει στο Secret των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία δεν πιστεύει πως γίνονται συχνά καλές δουλειές στην τηλεόραση.

Όταν η κουβέντα έρχεται στις Άγριες Μέλισσες, εξηγεί πως «Δεν είχαν καμία  σχέση με τον Σιωπηλό Δρόμο. Αυτό που κατάφεραν οι Άγριες Μέλισσες, με τα ελάχιστα χρήματα να κάνουν μια τόσο μεγάλη επιτυχία, οφείλεται καθαρά στους σεναριογράφους, στον σκηνοθέτη και στους συντελεστές και όχι τόσο στην παραγωγή. Ο Σιωπηλός Δρόμος έχει μια οικονομική στήριξη μεγαλύτερη θεωρώ».

Η ίδια είναι συνοδός εννέα παιδιών και όπως είναι λογικό οι περισσότερες σκηνές της είναι μαζί τους «Εύκολο δεν είναι καθόλου να είσαι με παιδιά, ειδικά όταν πρόκειται για εννέα παιδιά που πρέπει να κουμαντάρεις, δυσκολεύει και η δουλειά γιατί κοιτάς πως είναι και τα παιδιά και αφήνεις τον εαυτό σου στην άκρη. Τα παιδιά μπορούν να σε εκπλήξουν έχουν τρομερή φαντασία, μένουμε με το στόμα ανοιχτό πολλές φορές» παραδέχεται η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η εξωτερική της αλλαγή της μεγάλη καθώς δύσκολα αναγνωρίζεις την «Θεοδοσία» στο πρόσωπό της «Εγώ ήθελα να αλλάξω εμφανισιακά στον Σιωπηλό Δρόμο, ήταν δική μου πρόταση να αλλάξω ήθελα να είμαι αρκετά διαφορετική από την Θεοδοσία. Και επειδή ήταν πολύ κοντά, η μια δουλειά με την άλλη, το είχα ανάγκη να αλλάξω.  Δεν ξέρω αν συνέβαινε σε δυο τρία χρόνια να θα έμπαινα στην ίδια  διαδικασία…» λέει.

Πολλοί χαρακτηρίζουν τον «Σιωπηλό Δρόμο» σαν την απάντηση στο Netfix «Μπορεί να είναι και καλύτερος από κάποιες σειρές του Netflix, θα μπορούσε άνετα να σταθεί απέναντι τους. Είναι μια δουλειά που έχει γίνει με πολύ μεγάλη προσοχή, δεν είναι τίποτα τυχαίο υπήρχε ο χρόνος  για να γίνουν σωστά τα πράγματα. Η εικόνα, η μουσική είναι ένα αριστούργημα, δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα και το πολύ καλό σενάριο με την εξαιρετική ιδέα. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πάθη και  έρωτες  ενώ η σειρά έχει να κάνει και με ένα άλλο πιο πρωτοφανές κεντρικό θέμα.» τονίζει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Οι καταγγελίες που είδαν το φως στον χώρο του θεάτρου την γεμίζουν χαρά «Μου έδωσε χαρά όχι για τους ανθρώπου που έχουν υποστεί όλα αυτά βέβαια… Επιτέλους  θα καθαρίσει ο τόπος  και αν κάποιος θέλει να έχει μια τέτοια συμπεριφορά θα το σκεφτεί καλύτερα πια. Μόνο για καλό έγινε όλο αυτό, άλλαξε τα πράγματα και χαίρομαι πολύ που κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει τον ύπνο τους και φοβούνται μήπως χτυπήσει το τηλέφωνο και τους πουν ελάτε από το τμήμα έχουμε καταγγελίες για εσάς…».  Τα παιδιά τα αγαπά αλλά δεν είναι έτοιμη για μητέρα «Έχω δυο ανιψάκια μικρά τα αγαπώ  παίζω πολύ…  το θέμα της οικογένειας δεν με απασχολεί, κάποια στιγμή μπορεί και να έρθει ένα παιδί» τονίζει.