Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Δεν έχω γίνει καθόλου Αργυρώ, είμαι η Χριστίνα»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

"Δεν παρακολουθώ τα social media καθόλου, προτιμώ να μην έχω ιδέα τι γράφουν" παραδέχεται η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Με αφορμή την συνέχιση της σειράς Σασμός παραχώρησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια διαχώρισε την προσωπικότητα της από τον ρόλο που υποδύεται ενώ αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα και τα social media.

Πόσο «Aργυρώ» έχεις γίνει; Πόσο μεγάλο μέρος της ζωής σου καταλαμβάνουν αυτός ο ρόλος και όσα έχει φέρει στη ζωή σου;

Δεν έχω γίνει καθόλου Αργυρώ, είμαι η Χριστίνα. Η δουλειά μου είναι η καθημερινότητα μου, όπως για όλους τους ανθρώπους. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου ο ρόλος της Αργυρώς όσο η δουλειά αυτή καθαυτήν. Δεν με ρουφά ο ρόλος, δεν επιστρέφω στο σπίτι με το μυαλό μου εκεί ή νιώθοντας άγχος. Αντίθετα, είμαι ήρεμη.

Έφερε ωστόσο μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε αρκετή αναγνωρισιμότητα λόγω της συμμετοχής μου στις «Άγριες Μέλισσες». Οπότε δεν την έφερε ξαφνικά ο «Σασμός» στη ζωή μου. Βέβαια, έγινε λίγο μεγαλύτερη. Είναι διαφορετικό να έχεις έναν δεύτερο ρόλο από το να πρωταγωνιστείς σε μια τόσο επιτυχημένη σειρά. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν παρακολουθήσει ούτε ένα επεισόδιο του Σασμού αλλά μπορεί να γνωρίζουν το πρόσωπο μου γιατί υπάρχει σε social media, sites, κλπ.

Μιας και ανέφερες τα social media, τα παρακολουθείς;

Καθόλου! Προτιμώ να μην έχω ιδέα τι γράφουν. Μπορεί να διαβάσω κάποια πράγματα παρέα με φίλους, να γελάσουμε και να σχολιάσουμε όταν πρόκειται για θέματα ή δουλειές στις οποίες δεν συμμετέχω. Σε γενικές γραμμές, όμως, δεν έχω μεγάλη επαφή.

Ειδικά στο twitter, ωστόσο, τα σχόλια είναι πολύ θετικά.

Είτε θετικά είτε αρνητικά, επηρεάζομαι και δεν θέλω να επηρεάζομαι. Θέλω ναι μεν να κάνω τη δουλειά μου, να παρατηρώ, να με διορθώνω, μέχρι εκεί. Ο καθένας έχει την άποψη του, κάτι το οποίο δικαιούται. Όμως, αν παίρνουμε τοις μετρητοίς όλες τις απόψεις που ακούμε, στο τέλος θα τρελαθούμε. Επιπλέον, δεν είμαι μεγάλη φαν του twitter, παρόλο που έχει πλάκα σε κάποια θέματα – δεν αναφέρομαι φυσικά στα σοβαρά.