Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Αδερφός γνωστού ηθοποιού ο σύντροφος της Θεοδοσίας από τις Άγριες Μέλισσες

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι εδώ και αρκετούς μήνες σε σχέση με τον σκηνοθέτη...

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει στα προσωπικά της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Μπορεί στις Άγριες Μέλισσες ως Θεοδοσία να δυστυχεί στο γάμο της με τον Λάμπρο αφού αυτός αγαπά την Ελένη, αλλά στην προσωπική της ζωή η νεαρή ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του συντρόφου της Θανάση Τότσικα.

Σύμφωνα με την Real News και την Κορύνα Μανταγάρη η ηθοποιός κι ο σκηνοθέτης, που είναι αδερφός του Αποστόλη Τότσικα, είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες και παρόλο που η Χριστίνα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Μάλιστα η ίδια φαίνεται να έχει εκμυστηρευτεί στο στενό της περιβάλλον: «Είμαι καλά και ζω την ευτυχία στα προσωπικά μου». Οι δυο τους δεν συγκατοικούν ακόμα ενώ η Χριστίνα δεν φαίνεται ότι είναι από τις γυναίκες που ανυπομονούν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η σχέση τους έγινε γνωστή, όταν στα μέσα Αυγύστου εκείνη ολοκλήρωσε ένα μέρος των γυρισμάτων, για το δεύτερο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και ταξίδεψε με τον Θανάση Τότσικα και τους φίλους τους, σε νησί των Δωδεκανήσων. Εκεί ο ίδιος τράβηξε μία φωτογραφία με την Χριστίνα και τις φίλες της και με αυτόν τον τρόπο «προδόθηκε» η σχέση τους.

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη είχε αναφέρει σε παλιότερα για τις σχέσεις: «Είμαι τόσο εγωίστρια, που δεν θα μείνω με έναν άνθρωπο που δεν είναι 100% σε εμένα, ξενερώνω. Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο και το μυαλό μου να είναι αλλού, αλλά ποτέ δεν έχω απατήσει. Έχω ερωτευτεί συμπρωταγωνιστή, αλλά αυτές οι σχέσεις κρατούν συνήθως, όσο κρατά η δουλειά.»