Χωρισμός Χούτου – Ζάρα: «Με πήρε τηλέφωνο στεναχωρημένη»

Λάμπρος Χούτος

"Δεν μου πέρναγε καθόλου κάτι τέτοιο από το μυαλό".

Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα βρέθηκαν στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα. Το ζευγάρι, αν και βρισκόταν ένα βήμα πριν την εκκλησία, ξάφνιασε τους πάντες, όταν ανακοίνωσε πως ο γάμος τους που ήταν προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου ακυρώθηκε.

Στην εκπομπή Love It, η ιδιοκτήτρια οίκου νυφικών από τον οποίο νοίκιασε η Ματίνα Ζάρα το νυφικό της, Φαίδρα Θεοδωρίδου, έκανε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

«Ακριβώς τι έγινε δεν γνωρίζω. Με πήρε κάποια στιγμή η κα Ζάρα -γιατί ήταν να πάμε και στον γάμο, όλα έτοιμα από εμάς, ήταν να κάνουμε και το ταξίδι μας γιατί ήμασταν καλεσμένοι- και απλά μου είπε ότι: «Φαίδρα μου δεν θα γίνει ο γάμος». Δεν μου πέρναγε καθόλου κάτι τέτοιο από το μυαλό. Ήταν λαμπερή, χαμογελαστή, ευτυχισμένη, δεν έδειξαν ποτέ σε εμένα κάτι διαφορετικό.

Την άκουσα στεναχωρημένη. Ήμασταν έτοιμοι να πάμε στον γάμο. Ήταν τόσο τελευταίο όλο αυτό που έγινε και για μας ακούστηκε κάπως. Κάναμε πρόβες, είδαμε αρκετά νυφικά. Το νυφικό ήταν με ενοίκιο. Φαντάζομαι θα μας το επιστρέψει όταν γυρίσει από την Σκιάθο», είπε η Φαίδρα Θεοδωρίδου.