Χώρισε παίκτρια του Nomads και κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση!

Nomads

Το αποκάλυψε δημόσια στο Instagram!

Σε live του Nomads, η Σίσσυ Ζουρνατζή τους είχε αφήσει όλους άφωνους, όταν έκανε δημόσια πρόταση γάμου στον σύντροφό της. Έχουν περάσει σχεδόν 2,5 μήνες από τότε και η Σίσσυ αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι χώρισε και μάλιστα κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση.

Πολλοί ήταν αυτοί που με μηνύματα δήλωσαν τη στήριξή τους και μία από αυτούς ήταν η Τραϊάνα Ανανία, η οποία έγραψε «είμαι μαζί σου», ενώ η Σίσσυ της απάντησε: «Σε ευχαριστώ!!!! Ελπίζω αυτή η δύναμη των social να γίνει αφορμή για κάποιες κοπέλες. Σε αγαπώ».

«ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ;

Πες ένα λόγο που μπορούσε μια τέλεια σχέση να τελειώσει; Δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες που ίσως να «θαύμαζαν » αυτή την σχέση! Και φτάνω στο σημείο να πω ότι τα social media απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο λόγος είναι αυτός που απεικονίζεται στην φωτογραφία! Είναι όταν το χαμόγελο μετατρέπεται σε φόβο και πόνο!!! Ποια το αξίζει αυτό καμία… Όσες βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση τρέξτε μακριά! Δεν αλλάζει!

Δεν ντρέπομαι που το λέω γιατί στην αρχή αυτό γινόταν! Τώρα όμως προχώρησα και έφυγα! Στο nomads μπήκα για να τον συγχωρέσω! Αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν… Ντρεπόμουν να χωρίσω να μην πει τίποτα ο κόσμος! Γιατί εγώ σαν γυναίκα εκτέθηκα όχι αυτός! Αυτά… νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες!», έγραψε η Σίσσυ Ζουρνατζή.

Η ανάρτηση που έκανε η Σίσσυ Ζουρνατζή…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ ; ———————— Πες ένα λόγο που μπορούσε μια τέλεια σχέση να τελειώσει ; Δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες που ίσως να «θαύμαζαν » αυτή την σχέση ! Και φτάνω στο σημείο να πω ότι τα social media απέχουν πολύ από την πραγματικότητα . Ο λόγος είναι αυτός που απεικονίζεται στην φωτογραφία ! Είναι όταν το χαμόγελο μετατρέπεται σε φόβο και πόνο !!! Ποια το αξίζει αυτό καμία …. Όσες βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση τρέξτε μακρυά ! Δεν αλλάζει ! Δεν ντρέπομαι που το λέω γιατί στην αρχή αυτό γινόταν ! Τώρα όμως προχώρησα και έφυγα ! Στο nomads μπήκα για να τον συγχωρεσω! Αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν …..👎 Ντρεπόμουν να χωρίσω να μην πει τίποτα ο κόσμος ! Γιατί εγώ σαν γυναίκα εκτέθηκα όχι αυτός ! Αυτά ….. νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) στις

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!