Χίλντα Ηλιοπούλου: Ποια συμβουλή του πατέρα της, Ντίνου Ηλιόπουλου, δεν ξεχνάει ποτέ;

Χίλντα Ηλιοπούλου

«Μου δείχνει πολλή αγάπη. Το εκτιμώ πολύ αυτό, γιατί αυτά τα 13 χρόνια, που δουλεύω μόνο στη μεταγλώττιση, ο κόσμος δεν με ξέχασε», λέει η Χίλντα Ηλιοπούλου.

Στο περιοδικό «Τηλεθεατής» έδωσε συνέντευξη η Χίλντα Ηλιοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο, τη μυθοπλασία, αλλά και τη συμβουλή του πατέρα της, Ντίνου Ηλιόπουλου, που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Ο κόσμος τι σας λέει όταν σας συναντά στο δρόμο;

Μου δείχνει πολλή αγάπη. Το εκτιμώ πολύ αυτό, γιατί αυτά τα 13 χρόνια, που δουλεύω μόνο στη μεταγλώττιση, ο κόσμος δεν με ξέχασε. Έχοντας, λοιπόν, τώρα επιστρέψει και σε κάτι που ο κόσμος αγαπάει πολύ, βλέπω θαυμασμό κι αυτό μου δημιουργεί μεγαλύτερο σεβασμό για το κοινό.

Μην ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι αυτοί που μας παρακολουθούν, είναι η ζωή μας, από αυτούς ζούμε, αυτοί μας δίνουν δύναμη. Αυτοί οι άνθρωποι είναι που με κρατούν στη δουλειά κι έχω όρεξη να συνεχίσω. Ειδικά μετά τα τελευταία επεισόδια, με κοιτούν και με μια συμπόνια. Μου αρέσει που με ταυτίζουν με την Άννα Μόρτζου, είναι πολύ όμορφο και τρυφερό αυτό.

Πώς είδατε φέτος το άνοιγμα της τηλεόρασης στη μυθοπλασία;

Τι καλύτερο! Αυτό περιμέναμε, να δούμε ξανά μυθοπλασία, να ξαναδούμε τους ηθοποιούς στην τηλεόραση, να αγαπήσουμε ξανά ιστορίες και να έρθουμε κοντά πάλι με τη φαντασία. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ωραία πράγματα, γιατί ήρθε ο καιρός. Το είδαμε το άλλο το κομμάτι, έγινε ο κύκλος, είναι καιρός να επανέλθει η ιστορία στην τηλεόραση.

Ποια συμβουλή του πατέρας σας, Ντίνου Ηλιόπουλου, δεν ξεχνάτε ποτέ;

“Θα θυμώσω αύριο”, το λέω πάρα πολύ συχνά. Μας έλεγε όταν θυμώνουμε να πέφτουμε για ύπνο και μόνο αν το πρωί θυμόμαστε ακόμη αυτό που μας θύμωσε, σημαίνει ότι έχει σημασία.