Χάρης Κωστόπουλος: Η Σοφία Δανέζη αποχαιρετά τον συνεργάτη της με ένα βίντεο λίγες ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο

Δανέζη Κωστόπουλος

Ο τραγουδιστής "έφυγε" σε ηλικία 60 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Η είδηση πως ο Χάρης Κωστόπουλος «έφυγε» από τη ζωή έγινε γνωστή το πρωινό του Σαββάτου (20/1). Ο λαϊκός τραγουδιστής έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και τις τελευταίες 45 περίπου ημέρες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

Η Σοφία Δανέζη, που συνεργαζόταν μαζί του τη φετινή σεζόν στο νυχτερινό κέντρο Τεν-Τεν στη Νίκαια, δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσει τον δημοφιλή καλλιτέχνη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών.

«Το τελευταίο μας αντίο», γράφει στη λεζάντα του βίντεο η τραγουδίστρια, στο οποίο βλέπουμε πως ο Χάρης Κωστόπουλος βρίσκεται στο καμαρίνι του νυχτερινού κέντρου και εύχεται στο κοινό καλή χρονιά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το μεσημέρι του Σαββάτου με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η Σοφία Δανέζη ανέφερε για τον εκλιπόντα συνεργάτη της:

«Λίγο πριν τις γιορτές ο Χάρης Κωστόπουλος έπαθε μία λοίμωξη του αναπνευστικού, πήγε στο νοσοκομείο και μετά από δύο εβδομάδες δεν ξαναγύρισε στο μαγαζί. Τότε έφυγα κι εγώ από το σχήμα, γιατί είχα πάει μαζί του».

«Ο Χάρης Κωστόπουλος για κάποιο χρονικό διάστημα είχε μερικά θέματα, δεν είμαι στενό οικογενειακό του πρόσωπο για να πω περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία και τα προσωπικά του δεδομένα. Είχε μία ξαφνική αδιαθεσία. Τελείωσε το σχήμα εκεί και δυστυχώς ήρθε αυτή η μέρα και δεν είναι πια κοντά μας ο Χάρης», περιγράφει η Σοφία Δανέζη στον αέρα του MEGA.

«Ένας υπέροχος άνθρωπος, είχαμε μία υπέροχη σχέση, με στήριξε πάρα πολύ. Θέλω να πω πολλά συλλυπητήρια στην οικογένεια και να τον θυμόμαστε, γιατί ήταν αξιόλογος», κατέληξε στις δηλώσεις της η τραγουδίστρια.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Λευτέρης Πανταζής, με τον οποίο ο Χάρης Κωστόπουλος είχε συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν.