Χάρης Γρηγορόπουλος: «Όσο κι αν έχει κλονιστεί ο γάμος μας, αντέχει ακόμα»

Χάρης Γρηγορόπουλος

"Τον Φεβρουάριο του ‘24, με το καλό, κλείνουμε τριάντα χρόνια παντρεμένοι" δηλώνει ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Με αφορμή την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» στο θέατρο Άνεσις, ο Χάρης Γρηγορόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη μακρόχρονη σχέση και τον έγγαμο βίο με την συνάδελφο του, Φωτεινή Ντεμίρη.

Είστε παντρεμένος με την επίσης πετυχημένη ηθοποιό Φωτεινή Ντεμίρη. Πώς είναι η συμβίωση με έναν άνθρωπο που επίσης αγαπά την τέχνη; Υπάρχει ανταγωνισμός;

Είναι ευλογία να ζεις μ’ έναν άνθρωπο που μπορεί να καταλάβει απόλυτα τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις στη δουλειά, επίσης να μπορείς να μοιραστείς και τις χαρές αυτής της δουλειάς. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου μ’ έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση μ’ αυτήν την δουλειά.

Υπήρξε ποτέ στιγμή που ο γάμος σας κλονίστηκε;

Όσο κι αν έχει κλονιστεί, αυτός ο γάμος αντέχει ακόμα! Τον Φεβρουάριο του ‘24, με το καλό, κλείνουμε τριάντα χρόνια παντρεμένοι. Είναι πολύ ωραίο να γυρνάς το κεφάλι σου και να αντικρύζεις τον άνθρωπό σου, που σας δένουν τόσα πολλά και μ’ ένα χαμόγελό του να τα λέει όλα!

Είστε και οι δύο πολύ αγαπητοί ηθοποιοί, σας έχει γίνει κάποια πρόταση να παρουσιάσετε μαζί με τη σύζυγό σας κάποια τηλεοπτική εκπομπή;

Όχι, ποτέ δεν μας έγινε κάποια τέτοια πρόταση.

Πηγή εικόνας: NDP Photo