Χάρης Γρηγορόπουλος: «Είναι κάτι που το κρατάω για μένα»

Χάρης Γρηγορόπουλος

"Οι πιο δύσκολες στιγμές είναι πάντα η απώλεια αγαπημένων προσώπων" δηλώνει ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο μιας και η φετινή σεζόν τον βρίσκει θεατρικά να συμμετέχει στην παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας». Ο αγαπημένος μας ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στους επιτυχημένους τηλεοπτικούς του σταθμούς όσο και τις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Έχετε διανύσει μια επιτυχημένη θεατρική και τηλεοπτική πορεία. Σ’ αυτή τη διαδρομή συναντήσατε συνεργασίες ή ανθρώπους που σας στεναχώρησαν και σας απογοήτευσαν; Πώς το διαχειριστήκατε;

Μπορώ να πω, πως σε γενικές γραμμές, στάθηκα τυχερός με τις συνεργασίες που είχα στο θέατρο και την τηλεόραση. Ούτως ή άλλως σ’ αυτή τη δουλειά χρειάζεται να έχεις σιδερένιο στομάχι και δυνατό χαρακτήρα για να αντιμετωπίζεις και τα δύσκολα.

Τηλεοπτικά είστε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή σας στις επιτυχημένες σειρές το «Καφέ της Χαράς» και το «Έλα στη θέση μου». Για εσάς υπάρχει κάποιος ρόλος που έχετε ξεχωρίσει και αγαπήσει; Ποιος είναι αυτός και γιατί;

Εντελώς ειλικρινά σας λέω πως έχω αγαπήσει τον κάθε έναν ρόλο που έχω υποδυθεί. Δεν μπορώ εγώ ο ίδιος να ξεχωρίσω κάποιον. Σε κάθε έναν έχω βάλει κάτι διαφορετικό, ώστε να είναι ξεχωριστοί χαρακτήρες και διαφορετικοί ο ένας απ’ τον άλλον. Βεβαίως στον κόσμο έχει χαραχτεί πολύ έντονα ο «Τρελαντώνης».

Υπήρξε κάποια δύσκολη στιγμή στη ζωή σας που λυγίσατε;

Οι πιο δύσκολες στιγμές είναι πάντα η απώλεια αγαπημένων προσώπων. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα γι’ αυτό. Είναι κάτι που το κρατάω για μένα.