Χάρης Ασημακόπουλος: «Τα έχουμε κάνει τα «χιλιόμετρα» μας με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

Χάρης Ασημακόπουλος

"Άξιζε το σίριαλ του Χριστόφορου να βρεθεί στο Netflix" παραδέχεται, επίσης, ο Χάρης Ασημακόπουλος.

Με αφορμή την σειρά «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ μίλησε ο Χάρης Ασημακόπουλος στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και την τηλεοπτική συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη εκφράζοντας πως θα ήθελε αυτή να επαναληφθεί στο μέλλον.

Ως τηλεθεατές, σε αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Η ζωή μας μια βόλτα». Θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που ήσουν μέρος μιας τόσο επιτυχημένης δουλειάς;

Ήταν ένα πολύ προσεγμένο σίριαλ. Δεν το επέλεξα εγώ, καθώς ήμουν στα πρώτα μου βήματα, με διάλεξαν για τον ρόλο. Θεωρώ ότι ήμουν πολύ τυχερός που ήμουν μέρος της συγκεκριμένης παραγωγής.

Θα ήθελες να συνεργαστείς ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;

Ναι, βέβαια. Είχαμε κάνει και μια τηλεταινία, που λεγόταν «Τρεις ευχές». Τα έχουμε κάνει τα «χιλιόμετρα» μας με τον Χριστόφοφο.

Πως σου φαίνεται που η σειρά Maestro ήταν η πρώτη ελληνική που κατάφερε να μπει στο Netflix;

Είναι πάρα πολύ σημαντικό γεγονός. πρώτα απ’ όλα γιατί το άξιζε το σίριαλ του Χριστόφορου και δεύτερον γιατί συμπαρασύρει τους παραγωγούς να κάνουν περισσότερο προσεγμένες δουλειές για να «χτυπήσουν την πόρτα» του Netflix. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα να ενταχθούν στο μέλλον και άλλες ελληνικές σειρές. Μακάρι να συμβεί.