Χαρά Παππά: «Είναι αυτός ο καθημερινός, επί μήνες πόνος σε όλο το σώμα»

Χαρά Παππά

"Δυστυχώς και εγώ το άγχος μου δεν έχω καταφέρει να το ρυθμίσω ακόμα. Έχω καταφέρει να το μειώσω και να μειώσω και τις στιγμές πανικού" δήλωσε η Χαρά Παππά.

Με εξομολογητική διάθεση η Χαρά Παππά, την οποία γνωρίσαμε από την συμμετοχή της στο GNTM, έκανε κάποια Q&A σε instastory της. Το νεαρό μοντέλο μεταξύ άλλων μίλησε και για το πόσο δύσκολο είναι κάποιες στιγμές να διαχειριστεί το άγχος της αλλά και τα προβλήματα που της δημιουργεί.

«Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς. Αυτός ο καθημερινός, επί μήνες πόνος σε όλο το σώμα, και η κόπωση που δεν έχεις να την αποδώσεις κάπου… Δυστυχώς και εγώ το άγχος μου δεν έχω καταφέρει να το ρυθμίσω ακόμα. Έχω καταφέρει να το μειώσω και να μειώσω και τις στιγμές πανικού. Αλλά αυτή η κούραση δεν είναι κάτι που έχει φύγει ακόμα από πάνω μου.

‘Εχω παρατηρήσει όμως ότι εμένα με βοηθάει να πιέζω τον εαυτό μου ακόμα και αν νιώθω κόπωση να κάνω γυμναστική ή να βγω μια βόλτα κοντά σε πράσινο τοπίο ή να κάνω κάτι που με ευχαριστεί. Αυτό βοηθά στην παραγωγή ενδορφίνων (ορμόνες ευτυχίας) και βοηθάνε να νιώθω καλύτερα συνολικά.