Χαμός στο σπίτι παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων! Δεν έκλεισαν μάτι οι γείτονες…

παρουσιάστρια

Αναστέναξαν μέχρι και οι τοίχοι στη μεζονέτα των βορείων προαστίων!

Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων έδωσε τα κλειδιά του πατρικού της σε φίλη για να το προσέχει κατά την απουσία της και εκείνη -σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso- …»ανοίξαμε και σας περιμένουμε»! Όπως γράφει η εφημερίδα, για δύο εβδομάδες στη μεζονέτα γίνονταν όργια με πρωταγωνίστρια μελαχρινή οπτασία των media.

Δίχως να γνωρίζει την κρυφή αδυναμία της φιλενάδας της, η οποία κινείται επίσης στον χώρο της showbiz και ασχολείται με τη δημοσιογραφία και τις δημόσιες σχέσεις, η πασίγνωστη παρουσιάστρια πέταξε για το εξωτερικό έχοντας το κεφάλι της ήσυχο. Της εμπιστεύθηκε τα κλειδιά του σπιτιού για να ποτίζει τα λουλούδια της και, κυρίως, για να ανοίγει τα παράθυρα, αποτρέποντας έτσι πιθανό «χτύπημα» από διαρρήκτες, που μπουκάρουν κάθε καλοκαίρι σε κλειστές κατοικίες.

Η δημοσιογράφος για να μην πηγαινοέρχεται μετακόμισε προσωρινά στην πολυτελή μεζονέτα, όπου σχεδόν κάθε βράδυ οργάνωνε και άλλο …πάρτι. Τα …ηχοχρώματα από τις ερωτικές περιπτύξεις της παρέας άρχιζαν από νωρίς και έσβηναν σχεδόν με την ανατολή του ηλίου. Οι επισκέπτες, διαφορετικοί κάθε φορά, το γλεντούσαν με την καρδιά τους! Το ίδιο και η διοργανώτρια των πάρτι.

Το θέμα είναι, σύμφωνα πάντα με την Espresso, ότι οι γλεντζέδες δεν έκλειναν τις μπαλκονόπορτες και οι γείτονες για δύο εβδομάδες δεν έκλεισαν μάτι. Επιστρέφοντας από τις διακοπές της η παρουσιάστρια, η οποία δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα να τη σχολιάσουν, με το που έβαλε το κλειδί στην πόρτα πετάχτηκε έξω όλη η γειτονιά. Εκείνη έπαθε σοκ μόλις πληροφορήθηκε αυτά που συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της όσο έλειπε. Ωστόσο, εντός της οικίας όλα ήταν καθαρά και τακτοποιημένα, τα ίχνη είχαν σβηστεί…