Χαμός για την Ελένη Μενεγάκη – Τι απαντά η παρουσιάστρια;

Ελένη Μενεγάκη

"Πώς θα το κάνω εγώ από μόνη μου; Γιατί γίνεστε τόσο σκληρή";

Αναστάτωση έχει προκληθεί με τη σημερινή αναβολή τελευταίας στιγμής της εκπομπής που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha. Το πρωί, κι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας αρκετοί βασικοί συνεργάτες της εκπομπής απουσίαζαν, η παρουσιάστρια κλήθηκε να βγάλει κανονικά την εκπομπή. Μάλιστα, η ίδια φωτογραφήθηκε «μόνη σε ένα άδειο πλατό».

Η ανάρτησή της αυτή, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους followers της. Ένα από τα σχόλια που άφηνε σαφές υπονοούμενο ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που επιθυμεί να βγει η εκπομπή της στον αέρα, ενόχλησε ιδιαίτερα την παρουσιάστρια, η οποία απάντησε:

«Κανένας εργαζόμενος δε μπορεί να αποφασίσει μόνος του να φύγει από την εργασία του. Είδατε εσείς να έχει ανακοινωθεί κάπου ότι τα ΜΜΕ θα κλείσουν; Πως θα το κάνω εγώ από μόνη μου; Γιατί γίνεστε τόσο σκληρή; Λέτε εγώ να μην ανησυχώ για τα παιδιά μου; Να μη θέλω να μείνω σπίτι μου; Δεν αποφασίζω εγώ. Λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Λίγα λεπτά πριν από τη μία, ο Alpha ανακοίνωσε πως η εκπομπή αναβάλλεται, αναφέροντας τα εξής:

“Για λόγους πρόληψης και δεδομένου ότι ο Alpha θέτει πάνω από όλα την υγεία των ανθρώπων του, η εκπομπή ΕΛΕΝΗ δεν θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής.
Εκτάκτως σήμερα το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων θα μεταδοθεί στις 13:00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβολή της ελληνικής ταινίας «ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ».
Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει”.

Μετά από την παραπάνω απόφαση, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο Instagram με το παρακάτω σχόλιο:

«Για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής, δεν θα έχουμε πρόγραμμα σήμερα μέχρι νεοτέρας! Εύχομαι να πάνε όλα καλά…για όλους».

Αναμένουμε για την επιστροφή της ωραίας Ελένης που παραμένει με ερωτηματικό ως προς την μέρα.