Celine Dion: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση της ανίατης ασθένειας

Celine Dion

Στις 8 Δεκεμβρίου η Celine Dion είχε ανακοινώσει δημόσια ότι πάσχει από το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου.

Ήταν 8 Δεκεμβρίου όταν η Celine Dion δημοσιοποίησε στους θαυμαστές της ανά την υφήλιο την ανίατη νευρολογική νόσο από την οποία πάσχει.

Με ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η κορυφαία ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια την τεράστια μάχη που δίνει με το Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου), το οποίο μετατρέπει βαθμιαία τους πάσχοντες σε «αγάλματα», αφού νεκρώνει το μυϊκό σύστημα του σώματος.

Σε αυτό το πλαίσιο και στη σκιά της ασθένειας, η τραγουδίστρια προχώρησε στην ακύρωση μίας σειράς από συναυλίες στην Ευρώπη, τις οποίες είχε ήδη επαναπρογραμματίσει από το 2020 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ανάμεσα στους σταθμούς που αναγκάστηκε να ακυρώσει ήταν η Αθήνα και η Λευκωσία.

Σήμερα η Celine Dion επανήλθε με νέο βίντεο στο Instagram, στέλνοντας θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα στους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο. «Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Σας εύχομαι αγάπη, ευτυχία και φυσικά υγεία» φαίνεται να λέει χαμογελαστή στην κάμερα η τραγουδίστρια στα αγγλικά και τα γαλλικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Παρά τη σοβαρότητα της ασθένειάς της, η Celine Dion συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα των υπόλοιπων συναυλιών της σε πόλεις της Αμερικής και της Ευρώπης για το 2023.