Bo: «Παλεύω με εγωισμούς…»

Bo

"Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό..."

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και στη Γωγώ Τσίντζα, ο μουσικός ράπερ Bo, μίλησε για τη συμμέτοχη του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, αλλά και για την καριέρα του.

Μετά το παιχνίδι πολλοί ήταν και εκείνοι που άρχισαν να δίνουν ιδιαίτερη βάση στην εξωτερική σου εμφάνιση και την τεράστια αλλαγή που έκανες. Σχεδόν κάθε φορά σε ρωτάνε γι’ αυτή τη νέα εικόνα. Ένιωσες ποτέ να σε αγχώνει αυτό ή πως πρέπει να δίνεις συνεχώς λόγο για τα κιλά σου;

Όντως, μια ατάκα που ακούω συχνά είναι «τι καλό σου έκανε το Survivor». Όλα ξεκινάνε από το τι θέλεις ο ίδιος να κάνεις, όποτε η διατήρηση αυτής της εικόνας δεν είναι κάτι δύσκολο ή κάτι που με αγχώνει. Επίσης, είναι πολύ ωραίο να αρέσεις και να σου λένε όμορφα, αλλά και αληθινά λόγια.

Υπάρχει κάτι στην καριέρα σου που αν γύρναγες τον χρόνο πίσω θα το άλλαζες ή δεν θα το έκανες καθόλου;

Όπως αναφέρουν οι στίχοι ενός παλιότερου τραγουδιού μου, του «Πως Το Λένε», «δεν μετανιώνω για τα λάθη μου , τα διορθώνω. Παλεύω με εγωισμούς και τους σκοτώνω»… Δε θα άλλαζα τίποτα.

Έχεις αποδείξει πως εκτός από το να ραπάρεις, μπορείς να τραγουδήσεις εξίσου καλά. Έχεις σκεφτεί να κάνεις αυτό που λέμε «στροφή» στην καριέρα σου και να ασχοληθείς με ένα άλλος είδος, πιο λαϊκό;

Όχι, δε θα κάνω καμία στροφή. Προέρχομαι από μια οικογένεια πολύ λαϊκή, με πατέρα ρεμπέτη (το αλάνι μου!) και μάνα λαϊκή ερμηνεύτρια. Οπότε, έχω μεγαλώσει με πολλή ελληνική μουσική από τα παιδικά μου χρόνια. Ωστόσο, έκανε την… επανάστασή μου, υπηρετώντας ένα διαφορετικό είδος μουσικής, πάντα, όμως, με λαϊκές επιρροές. Σημασία έχει να βάζεις το 100% σε ό,τι κάνεις. Όλα τα άλλα για μένα είναι απλώς ταμπέλες.

Πάνω στη σκηνή δείχνεις να απολαμβάνεις το κάθε λεπτό και η επαφή που έχεις με τον κόσμο είναι μοναδική. Έχουν υπάρξει στιγμές που να έχεις νιώσει άβολα;

Έχουν υπάρξει όλες οι στιγμές και να λαμβάνω πολλή αγάπη και να περνάμε όλοι πολύ ωραία, αλλά και το αντίθετο. Και στις δυο περιπτώσεις έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό γιατί αγαπάω τη δουλειά μου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει επαφή και επικοινωνία με τον κόσμο.