Blue Horizon – Πυρ και μανία η Καίτη Γαρμπή: «Το θηρίο είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα»

"Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε στη στεριά όμως πουθενά" επισημαίνει η Καίτη Γαρμπή.

Την ανείπωτη της θλίψη για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη θέλησε η Καίτη Γαρμπή να εκφράσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε λόγο για το θηρίο το οποίο δεν είναι δίπλα μας, αλλά μέσα μας, τρώγοντας «τα πάντα με πρώτο πράγμα την ανθρωπιά μας».

Ειδικότερα, σχετικά με τις ντροπιαστικές εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το λιμάνι του Πειραιά, η Καίτη Γαρμπή σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Απορούν γιατί άνθρωποι με εξουσία τους φέρονται άσχημα και όταν αποκτούν οι ίδιοι εξουσία φέρονται ακόμη χειρότερα. Τα χέρια που έσπρωξαν τον Αντώνη χωρίς δεύτερη σκέψη στη θάλασσα δεν ανήκουν σε κάποιον αόρατο κρατικό οργανισμό αλλά σε έναν εργαζόμενο μιας εταιρείας, έναν άνθρωπο από αυτούς που συναντάμε στο σούπερ μάρκετ ή σε κάποιο φιλικό σπίτι».

«Αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να πετάξει έναν άνθρωπο κι έπειτα ξεκίνησαν το ταξίδι τους. Ανενόχλητοι, χωρίς ευθύνη, χωρίς έγνοια. Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα με πρώτο πράγμα την ανθρωπιά μας».

«Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε στη στεριά όμως πουθενά» καταλήγει η Καίτη Γαρμπή στην αιχμηρή της ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.