Baby Boom: Ήταν όλες εκεί…

Ένα χαρούμενο πλήθος από εγκυμονούσες και λεχώνες...

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Baby Boom Event 2018 σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη αποτελώντας τη No1 στην Ελλάδα ενημερωτική ημερίδα για εγκύους και νέες μητέρες!

Ένα χαρούμενο πλήθος από εγκυμονούσες και λεχώνες κατέκλυσε αυτό  τον Μάρτιο το Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης και την Αίγλη Ζαππείου της Αθήνας, τόσο για να παρακολουθήσει τις ομιλίες της επιστημονικής ομάδας μας όσο και για να ανταλλάξει εμπειρίες και να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις και τα συναισθήματα του.

«Ευχαριστούμε το κοινό που μας τίμησε με την προσέλευση του αλλά και τους χορηγούς που για ακόμη μια χρονιά μας βοήθησαν ώστε να κάνουμε πραγματικότητα του όνειρο μας» δηλώνουν οι διοργανωτές του Baby Boom Event 2018, η βιολόγος με ειδίκευση στη διατροφή Ειρήνη Πασχαλέρη και ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Ηλίας Κατσίκης. Μάλιστα, στη φετινή διοργάνωση είχαμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας την Ράνια Θρασκιά όχι μόνο στο ρόλο της παρουσιάστριας της εκδήλωσης αλλά και σε εκείνον της συμβούλου ψυχικής υγείας!

Αν υπήρχε εγχειρίδιο για τη μητρότητα, τότε σίγουρα αυτό θα ήταν το Baby Boom Event. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!