Baby Boom για κούκλα πρωταγωνίστρια καθημερινού σίριαλ

Baby Boom

Και όλα... έρχονται στη θέση τους για την αγαπημένη ηθοποιό!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η αγαπημένη ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια απολαμβάναμε καθημερινά στη μικρή μας οθόνη μέσα από το σίριαλ του Alpha, «Έλα στη θέση μου». Ο λόγος για την Ευαγγελία Συριοπούλου που θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real life, το περιβάλλον της κούκλας ηθοποιού αφήνει να εννοηθεί ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και ότι, μάλιστα, διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μένει, ωστόσο, να αποκαλύψει η ίδια το φύλο του μωρού το οποίο και περιμένει πως και πως.\

Η Ευαγγελία Συριοπούλου δεν είναι μόνο επαγγελματικά ευτυχής, τόσο στον τηλεοπτικό όσο και στον θεατρικό χώρο, αλλά και προσωπικά αφού τα τελευταία έντεκα χρόνια ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Στράτο Πατσατζή, που είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη. Οι δυο τους, λοιπόν, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για τον πελαργό που έρχεται σε 3 μήνες μένοντας μακριά από κάμερες και φωτογράφους που μπορούν να «προδώσουν» το γλυκό τους μυστικό.

Έλα στη θέση μου

«Δεν υπάρχουν ούτε εντάσεις ούτε κόντρες στη σχέση μας. Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο άνθρωπος που έχουμε απέναντι μας και ποια τα «θέλω» του, θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον για αυτά που έχει πετύχει και περνάμε πολύ καλά μαζί. Πορευόμαστε μαζί στη ζωή πολύ ωραία» είχε δηλώσει η Ευαγγελία Συριοπούλου σε παλαιότερη δήλωση της για τον αγαπημένο της, Στράτο Πατσατζή.