Αθηνά Οικονομάκου: «Όταν περνώ δύσκολη και πιεστική περίοδο, θα εμφανιστώ όταν χαμογελάω»

Αθηνά Οικονομάκου

"Δεν νιώθω ότι το Instagram είναι μέρος για να μοιραστώ προβλήματα αλλά και κάποιες σκέψεις μέχρι ενός σημείου" ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

Στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου κι απάντησε για το πως διαχειρίζεται τα social media και την εξωτερική της ομορφιά.

Πώς καταφέρνεις να είσαι πάντα χαμογελαστή και λαμπερή εξωτερικά; Στο Instagram, στις εμφανίσεις σου;

Είναι η δουλειά μου, όταν θα δώσω μια συνέντευξη, δεν μπορώ αν εμφανιστώ όπως είμαι σπίτι μου. Αναφορικά με το Instagram, δεν έχω λογαριασμό για να λέω τα προσωπικά μου προβλήματα. Όταν θα περνάω δύσκολη και πιεστική περίοδο, δεν θα κάνω αναρτήσεις, θα πάρω τον χρόνο μου και θα εμφανιστώ όταν χαμογελάω. Δεν νιώθω ότι το Instagram είναι μέρος για να μοιραστώ προβλήματα αλλά και κάποιες σκέψεις μέχρι ενός σημείου.

Να πω βέβαια ότι είμαι εξαιρετικά αισιόδοξη και νιώθω ότι μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα. Νομίζω ότι όταν υπάρχει δύναμη, μπορεί ο άνθρωπος να κάνει πολλά. Παλεύω και βάζω στόχους. Αναφορικά με το «λαμπερή», θεωρώ ότι η ομορφιά βγαίνει από μέσα μας. Παλεύω να είμαι ισορροπημένη ψυχικά και να μπορώ να διαχειρίζομαι με ψυχραιμία τα πάντα. Οργανώνω το χρόνο μου κι όταν πρέπει να περιποιηθώ τον εαυτό  μου, βρίσκω χρόνο. Μπορεί να είναι πέντε λεπτά, αλλά θα τα βρω. Και έχει να κάνει περισσότερο με το πως νιώθω εγώ…

Δεν σε αφορά τι θα πουν οι άλλοι για εσένα;

Καθόλου! Και μεταξύ μας δεν ασχολούμαι ούτε εγώ πολύ με τον εαυτό μου! Αυτό που βλέπετε είναι συνήθως προετοιμασία πέντε λεπτών…