Αθηνά Καμπάκογλου: «Ευγνωμονώ αυτούς που με υποτίμησαν και με απαξίωσαν με τη συμπεριφορά τους»

Αθηνά Καμπάκογλου

"Έχω περάσει δύσκολα, αλλά οι στιγμές απόγνωσης ήταν ελάχιστες".

Πιστή στην αισθητική και τις αξίες της, η Αθηνά Καμπάκογλου για μια ακόμα σεζόν μάς ταξίδεψε στην Αυλή των Χρωμάτων μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2. Η ίδια, με συνέντευξη που δίνει στη Realnews και την Πολυξένη Καραμίχα, αναφέρεται σε όσους την υποτίμησαν και την απαξίωσαν με τη συμπεριφορά τους και τους ευγνωμονεί.

«Μέσα στα 32 χρόνια εργασίας στη δημοσιογραφία, είχα πολλές δύσκολες συνεργασίες, είχα όμως και εξαιρετικές και διατηρώ σχέσεις φιλίας και σεβασμού με παλιούς μου συνεργάτες. Με τους ανθρώπους, μάλιστα, που έχω συνεργαστεί μέσα σε ένα πολύ τοξικό περιβάλλον και τους είδα να διατηρούν την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά τους, μου επιτρέπετε, αλλά μπορώ να πω ότι με συνδέει μαζί τους κάτι το ιερό. Πάντως εγώ χρωστώ ευγνωμοσύνη και σε αυτούς που με υποτίμησαν και με απαξίωσαν με τη συμπεριφορά τους. Αυτό που είμαι σήμερα το οφείλω και σε αυτούς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Το κακό έχει μεγάλη δύναμη, δεν πρέπει να του επιτρέψεις να σε δηλητηριάσει», λέει η χαρακτηριστικά η Αθηνά Καμπάκογλου.

Στην ερώτηση αν υπήρξε στιγμή που θέλησε να τα παρατήσει, η παρουσιάστρια αναφέρει: «Έχω περάσει δύσκολα, αλλά οι στιγμές απόγνωσης ήταν ελάχιστες, ίσως γιατί δημιούργησα οικογένεια σχετικά μικρή, οπότε πάση θυσία έπρεπε να παλέψω, ενώ παράλληλα είχα και κάποιον να με περιμένει. Πολύ σημαντικό αυτό. Η καλύτερη επένδυση είναι οι άνθρωποι».