Αθηνά Καμπάκογλου: «Αποχώρησε λίγο πριν από το γύρισμα γιατί δεν είχε καθρέπτη το καμαρίνι του»

Αθηνά Καμπάκογλου

"Μεταφέρθηκε ο καθρέπτης αμέσως μετά το αίτημα του, αλλά αυτός αποχώρησε" αποκάλυψε η Αθηνά Καμπάκογλου.

Λίγο πριν επιστρέψει με την «Αυλή των Χρωμάτων» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Αθηνά Καμπάκογλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, δε, η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε κάποια απρόοπτα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης παρουσίας της μουσικής εκπομπής στη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης.

Εκτός από την παρουσίαση της εκπομπής, ασχολείστε και με την επιμέλεια, την αρχισυνταξία και πολλά άλλα ακόμη. Πόσο δύσκολο είναι αυτό για εσάς;

Όταν έχεις να συνεννοηθείς με πολύ κόσμο, έχεις και πολλές ευθύνες, εδώ και πέντε χρόνια, έχω δώσει την ψυχή μου σ’ αυτήν τη δουλειά, είναι το καμάρι μου! Δεν έχω όμως παράπονο, έχω καλούς συνεργάτες και κυρίως καλούς ανθρώπους. Το «κλίμα» της εκπομπής την ώρα της μαγνητοσκόπησης είναι μοναδικό! Χρειάζεται ψυχραιμία και το κυριότερο, γνώση του αντικειμένου.

Από την εκπομπή σας έχουν περάσει οι σημαντικότεροι άνθρωποι του θεάτρου και της μουσικής, θυμάστε κάποιο απρόοπτο που σας έκανε εντύπωση;

Μόνο ένα, μέσα σε δεκάδες εκπομπές… Ένας τραγουδιστής αποχώρησε λίγο πριν από το γύρισμα, γιατί δεν είχε καθρέπτη το καμαρίνι του, μεταφέρθηκε ο καθρέπτης αμέσως μετά το αίτημα του, αλλά αυτός αποχώρησε… Ακολούθησε μια μικρή αναταραχή διότι είχε και κεντρικό ρόλο, άλλαξαν τα τραγούδια και ο οδηγός της εκπομπής, νέα τραγούδια μπήκαν εμβόλιμα, άλλαξε η ροή, οι πάσες και οι πληροφορίες, αλλά όλα αυτά έγιναν τάχιστα με πολύ γέλιο και μάλλον αυτό είναι το μυστικό μας! Η αποτελεσματικότητα και η καλή διάθεση! Δεν θα σας πω το όνομα, δεν υπάρχει λόγος, υπάρχει ένας δικός μας κώδικας δεοντολογίας.