Αθηνά Ευμορφιάδη: «Δεν είχα καμία σχέση με τον Βαλάντη, η Μυριέλλα έκανε ακραία πράγματα»

Αθηνά Ευμορφιάδη

«Είχα δεχτεί πρόταση και στο πρώτο Survivor, αλλά δεν ήθελα να πάω», είπε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και τη Νιόβη Καραπιπέρη έδωσε συνέντευξη η Αθηνά Ευμορφιάδη. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Βαλάντη και τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Η αποχώρησή σου από το παιχνίδι ήρθε λίγο ξαφνικά. Πώς πήρες αυτή την απόφαση;

Συνειδητοποίησα πως δεν ήταν για μένα όλο αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος του ριάλιτι, δεν είχα μάθει έτσι. Κι όσοι με ξέρουν με ρωτούν πώς δεν είχα εκραγεί με αυτά που έβλεπα.

Ποιος ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο δέχτηκες να μπεις στο παιχνίδι;

Ο σύντροφός μου, ο Γιάννης, ήταν αυτός που με προέτρεψε. Εγώ δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Είχα δεχτεί πρόταση και στο πρώτο Survivor, αλλά δεν ήθελα να πάω. Αυτή τη φορά του έκανα το χατίρι.

Προφανώς πίστευε ότι ήταν μέσα στις δυνατότητές σου.

Ξέρει ότι είμαι ένας σκληρός άνθρωπος που έχει περάσει πολλά, άρα δεν θα με πτοούσαν οι κακουχίες. Κι αυτό είναι αλήθεια, δεν με πείραξαν αυτά που τράβηξα από πλευράς πείνας και συνθηκών. Το μόνο που με πείραζε ήταν οι άνθρωποι με τους οποίους συγκατοικούσα. Δεν ήξερα πώς να τους διαχειριστώ για να επιβιώσω για όσους μήνες θα έμενα εκεί.

Τα παρατράγουδα άρχισαν από νωρίς στους Κόκκινους. Όλα ξεκίνησαν με τη Μυριέλλα και τον Βαλάντη;

Αρχικά θέλω να πω ότι δεν έχω καμία σχέση με τον Βαλάντη, ούτε συμφωνούσα πάντα με αυτά που έλεγε, γιατί κάποια στιγμή άκουσα πως ήμασταν ομάδα. Απλώς είχα καταλάβει ότι είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος που ήθελε ειδική διαχείριση. Όσο του πήγαινες κόντρα, τόσο πιο αντιδραστικός γινόταν, γι’ αυτό προσπαθούσα να τον κρατώ σε μια ήρεμη κατάσταση ώστε να αποφύγουμε τα προβλήματα.

Για τη Μυριέλλα είχα αναφέρει και μέσα στο παιχνίδι ότι άλλον άνθρωπο γνώρισα κι άλλος άνθρωπος βγήκε στην πορεία. Το είχα πει και στην ίδια. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι έκανε επανειλημμένα λάθη, ούτε ότι έφταιγε για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Συνεχώς προσπαθούσε να με βγάλει τρελή. Είχα φτάσει στο σημείο να αναρωτιέμαι κι εγώ μήπως έβλεπα άλλα πράγματα από αυτά που όντως συνέβαιναν.

Άρχισα να χάνω το μυαλό μου. Τελικά δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Δεν είχα πρόβλημα με ποιον είχε σχέση, ούτε με ποιον μιλούσε από τη μπλε ομάδα. Αυτό που με ενοχλούσε ήταν ότι είχε μπει με μια στρατηγική και προσπαθούσε να τα έχει καλά με όλους. Έφτανε στο σημείο να μας κατηγορεί πίσω από την πλάτη μας στην άλλη ομάδα. Έκανε ακραία πράγματα προκειμένου να επιβιώσει όπως ήθελε στο παιχνίδι.