Ασυγκράτητος μπήκε στο Big Brother ο Γρηγόρης Τσεκούρας – Δεν μπορεί μέρα δίχως έρωτα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο γοητευτικός πολιτικός μηχανικός μπαίνοντας στο Big Brother "απείλησε" ότι δεν αντέχει χωρίς σεξ ούτε μία μέρα. Δείτε ποιος είναι ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

Το Big Brother είναι πλέον γεγονός και οι 17 συμμετέχοντες είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τα δυνατά τους όπλα που θα τους βοηθήσουν να παραμείνουν στο reality μέχρι το τέλος. Ανάμεσα στους παίκτες είναι και ο 31χρονος πολιτικός μηχανικός Γρηγόρης Τσεκούρας που διατηρεί το δικό του γραφείο στην Μύκονο. Ο ίδιος δήλωσε στο εισαγωγικό βίντεο κατά την είσοδό του στο reality ότι είναι ιδιαίτερα κοινωνικός, του αρέσουν η γυμναστική και τα ταξίδια ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι περιμένει να γνωρίσει τα κορίτσια του Big Brother.

Ο Γρηγόρης ανέφερε χαρακτηριστικά «Μ΄αρέσει πολύ φλερτάρω κι είμαι πανέτοιμος να γνωρίσω τα κορίτσια που θα μπούνε στο σπίτι του Big Brother. Αποφεύγω να κάνω μεγάλες δεσμεύσεις γιατί είναι αρκετά δύσκολο να μείνω πιστός μετά από κάποιο διάστημα. Τώρα για το σεξ το θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα, δεν γίνεται να υπάρχει μια ημέρα που να μην κάνεις σεξ και σίγουρα είναι η πιο ευχάριστη στιγμή της ημέρας. Κι αν όχι περισσότερες φορές την ημέρα! Έχω αρκετές εμπειρίες με γυναίκες, είμαι αρκετά ανοιχτός σε όλα τα παιχνίδια. Τώρα για πιο extreme πράγματα μην ρωτάτε φτάνει.»

«Δεν μπορώ να συναναστραφώ καθόλου με ανθρώπους που είναι υποκριτές και έχουν μια αρνητική ενέργεια γύρω τους. Στο σπίτι θα με ενοχλούσε να κοιμάμαι και να ροχαλίζει ο άλλος δίπλα μου.»

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας μπήκε πολύ θερμός στο Big Brother.