Ασημίνα Χατζηανδρέου: Αιχμές για το Survivor All Star – «Ας μείνουμε στη λέξη λαμογιά»

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολιάζει τον ημιτελικό του Survivor.

Το δικό της καυστικό σχόλιο για τον αποψινό Ημιτελικό του Survivor All Star που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Γαλάτσι έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης δεν καλέστηκε στη λαμπερή βραδιά όπως και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι που αποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ωστόσο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου παρακολουθεί τον live Ημιτελικό από το σπίτι της, ποστάροντας την άποψή της μέσω Instagram για όσα λέγονται στο στούντιο.

«Χαχαχα ρε παιδιά πολλή δικαιοσύνη έχει πέσει τελευταία. Είναι ψιλά γράμματα η λέξη «δικαιοσύνη». Ας μείνουμε μόνο στη λέξη λαμογιά.

Πολλή σιγουριά, πολλή άνεση. Χαχαχα πολύ γέλιο σήμερα. Πάμε ένα replay την ίδια σιγουριά για τη δυάδα τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά σε τρία διαδοχικά Insta-stories η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αφήνοντας αιχμές για την παραγωγή και τον τρόπο που απομακρύνθηκε η ίδια από το Survivor All Star.

Υπενθυμίζεται πως τόσο η Ασημίνα Χατζηανδρέου όσο και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, όταν η παραγωγή έκρινε πως οι δύο παίκτριες παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού σχετικά με το φαγητό και τη χρήση κινητού τηλεφώνου.

Βέβαια, ο ίδιος ο παραγωγός, Ατζούν Ιλίτζαλι, σε συνέντευξή του στην τουρκική τηλεόραση παραδέχθηκε την αθωότητα της μίας εκ των δύο παικτριών.